Amina Mohamed korábbi kenyai külügyminisztert és Liam Foxot fogjuk támogatni

2020. szeptember 20. 20:19

Hamarosan új főigazgatót választ a Kereskedelmi Világszervezet, a WTO.

2020. szeptember 20. 20:19
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter

„Hamarosan új főigazgatót választ a Kereskedelmi Világszervezet, a WTO.

Az új világgazdasági, világkereskedelmi rendszer felépítése szempontjából meghatározó intézmény vezetésére még öten vannak versenyben, október elején pedig ketten maradnak a döntő körre.

Péntek este Boris Johnson brit miniszterelnökkel, volt kollégámmal, barátommal egyeztettünk telefonon a következő lépésekről. A második szavazási körben így két volt kollégámat, Amina Mohamed korábbi kenyai külügyminisztert és Liam Foxot, a britek volt kereskedelmi miniszterét fogjuk támogatni.”

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. szeptember 21. 10:59
Akit ti ily módon támogattok, annak annyi. Egyébként az embereket ez (sem) egyáltalán nem érdekli.
furunkulus13
2020. szeptember 21. 01:11
Szegény Peti!Úgy látszik rá is vonatkozik a hirhedt 3 H-s szabály, miszerint hülye hülyét hoz /pozicióba/! Liam Fox volt a modern idők legrosszabb brit kereskedelmi minisztere. a Brexit tárgyalások kellős közepén kiderült róla, hogy nem tudja mi a különbség vámúnió és a szabadkereskedelmi megállapodás között. Egész Britannia rajta röhögött. A nyomorúságos helyzetben lévő WTO-nak már csak ez a tudatlan, félhülye tory hiányzik vezetőnek. Petire meg a latin mondás áll: similis simile gaudet, szabad forditásban :hasonló a hasonlót pártolja!!
JMoflicheque
2020. szeptember 20. 20:39
Ha te mondod Pötyi, akkor legyen úgy!
BaruchO
2020. szeptember 20. 20:23
Éljen Amina Mohammed és Liam Fuchs! HAJRÁ FIDESZ!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!