Visszautasítjuk Karácsony Gergely rágalmait!

2020. június 17. 19:36

Szerkesztőnk nem vette észre a Szálasi Ferencet ábrázoló fényképpel való egyezést.

2020. június 17. 19:36
Fidesz Budapest

„Visszautasítjuk Karácsony Gergely rágalmait, és kikérjük magunknak minden aljas csúsztatását! Egy interneten terjedő mémet vettünk át, amelyen az látható, hogy a Lánchíd romjainál Karácsony Gergely még mindig azon elmélkedik, hol lehetne biciklisávot kialakítani. Szerkesztőnk nem vette észre a Szálasi Ferencet ábrázoló fényképpel való egyezést, de egy normális ember nem is Szálasi képpel ébred reggelente! A tartalmat azonnal töröltük amint jelezték felénk a tévedést. Karácsony Gergely az újabb műbalhéval csak el akarja terelni a figyelmet arról, hogy 8 hónapja nem történt előrelépés a Lánchíd felújításával kapcsolatban. Kizárólag pártpolitikai csatározással foglalkozik, a felelősséget pedig folyamatosan másra hárítja! Ha pedig nincsenek érvei a tehetetlenségére, akkor lenyilasozza az ellenfeleit. Régi, bevált bolsevista módszer. Legalább az kiderül, hogy a soktízmillió forint közpénzen alkalmazott városházi propagandisták végzik a dolgukat.”

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szavaztam
2020. június 20. 18:16
hát bocsi, de én sem tudom szálasi hogy nézett ki...
bagira
2020. június 19. 04:18
Kamugerit igazából gyurcsányék ültették be, tudták róla semmihez se ért , irányítani kell , közkassza kulcsa gyurcsánynál . Főváros kommunisták után ugrált megkapták 2002 2010 éveket városi szinten.
Esvány
2020. június 18. 11:36
"Szerkesztőnk nem vette észre a Szálasi Ferencet ábrázoló képpel való egyezést" Mit kell ezen mentegetőzni? Ráadásul pont e z e k előtt? A Lánchíd a lényeg, meg Karácsony böszmesége. Szálasitól ráértek bocsánatot kérni.
Emmanuel Goldstein
2020. június 18. 11:26
"Szerkesztőnk nem vette észre a Szálasi Ferencet ábrázolók képpel való egyezést". Azt a háborús képet a rombadőlt Lánchíddal mindenki ismeri.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!