Kiakadtak a momentumos kommentelők az új elnökség összetételén

2020. június 08. 20:06

A kommentelők egyike egyenesen úgy fogalmazott: az ő szavazát elveszítette a párt.

2020. június 08. 20:06

„Gratulálok a Momentum tegnap megválasztott új elnökségének! Büszke vagyok arra, hogy nálunk mindig van választási lehetőség” – írta közösségi oldalán hétfőn Donáth Anna, a Momentum leköszönő elnökségének tagja. A párt képviselőjének véleményével azonban a kommentelők közel sem értenek egyet.

Az új elnökség tagjai közül például Körömi Attila jelölésével egyáltalán nem értenek egyet a Momentum kommentelői. A képviselő fentebb említett posztja alatt született például a következő komment is:

„Kedves Anna, jó lenne valamilyen magyarázattal előállni: mi szól Körömi mellett? Eddig a Momentum által hirdetett elvekbe, törekvésekbe nehezen illeszkedik ez az ember (még sima tagként is, de az elnökségbe kerülvén végképp), hacsak nincs valami olyan új elképzelés, ami számunkra, akik bizakodva tekintünk a Momentumra még ismeretlen. Tartok tőle, hogy elfogadható közlemény nélkül emiatt sokan elfordulnak (meglehetősen csalódottan) a Momentumtól. Azt is nagyon sajnálom, hogy ön – akár talán saját elhatározásából – kimaradt az elnökségből.”

Számos elégedetlen komment született

„Kedves Anna, én azért Körömi Lászlóra (Attila – a szerk.) nem lennék büszke. Arra aki nem-et szavazott Mo. EU belépésére anno a Parlamentben. Aki igent- mondott Szili Katalinra és aki a Fideszből a (régi) Jobbikon át került Önökhöz. Ez megmagyarázhatatlan” – írta egy másik kommentelő.

„Kihúztátok alólam a reményt, a kapaszkodót.Mit kezdjek egy olyan párttal, ahol a küldöttek többsége leszavazza Donáth Annát, Berg Danit, Kerpelt, de szimpatikusnak tartja a csendrendelet-hercegnőt, meg Körömit? Ááá...” – fogalmazott egy harmadik kommentelő.

Egy negyedik kommentelő szerint még szavazat veszteséget is okozhat az új elnökség összetétele:

„Pedig nálam pont most veszített a Momentum....Egy olyan valakit beválasztani az elnökségbe, aki már megjárta a Fideszt és a Jobbikot, ráadásul az EU-s tagság ellen voksolt....Nagy hiba volt! -1 szavazat!”

Az eredeti, teljes bejegyzést és a kommenteket az alábbiakban tekintheti meg:

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2020. július 01. 10:27
Az ellopott 500 milliót melyikük fogja visszafizetni?
BossN
2020. július 01. 10:25
Ferdehajlamú Donáth a szexuális zaklató apukával vállalhatatlanná vált.
Emmanuel Goldstein
2020. június 09. 11:39
Minél durvábban támadja a kormánysajtó a Momentumot, annál erősebb lesz a párt.
kaltran
2020. június 09. 09:53
most sírjak? nemsírok. de legalább lenne egy Torgyán józsefük, de még az sincs megy ez mint az ágybaszarás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!