Nyolcvan laptoppal segíti a digitális oktatást a DK

2020. április 03. 13:30

Az eszközöket rászoruló családok kapják, hogy a gyerekek részt vehessenek a digitális oktatásban.

2020. április 03. 13:30

A Demokratikus Koalíció már korábban bejelentette, hogy segítséget nyújt az Oltalom Karitatív Egyesületnek a rászorulóknak való gyűjtésben. Ennek eredményeként tegnap nyolcvan darab adománynak szánt laptopot adott át a párt a szervezetnek. Az eszközöket rászoruló családok kapják, hogy a gyerekek részt vehessenek a digitális oktatásban.

„A Demokratikus Koalíció továbbra is folytatja a gyűjtést! Mi, európai magyarok úgy gondoljuk, hogy mindig, minden körülmények között segítenünk kell egymást, de a koronavírus-járvány olyan mértékű katasztrófát jelent minden téren - nem csupán egészségügyi, hanem szociális és társadalmi, gazdasági szinten is –, hogy most csak komoly összefogással menthetünk meg családokat, egyedülállókat, időseket. Az emberi élet nem játék, ezért teszünk meg mindent közösen a baj idején.” – olvasható a párt közleményében.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2020. április 11. 11:59
Vajon letesztelték előtte, hogy működnek-e? Különösen, hogy használt gépekről van szó...
I_Isti
2020. április 05. 09:22
Olcsóbb nekik elajándékozni, mint elektronikus hulladékként kezelni.
Kristály
2020. április 04. 14:50
Felújitás volt a DK irodákban és így lombtalanitottak ??????? Remélem nem egy nagy IMF hitel az ára???? már ismerjük a céget!!!
Frankie Bunn
2020. április 04. 09:02
Franciáknál tegnap sacc 25 % ugrás volt.. www.worldometers.info/coronavirus/country/france/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!