Ilyen az, amikor egy edzőterem felelős döntést hoz

2020. március 16. 11:24

Kecskemét polgármestere meg is köszönte az önként vállalt lépést.

2020. március 16. 11:24

A Bács-Kiskun megyeszékhely polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia hétfő kora délelőtt arról számolt be Facebook-oldalán, hogy a megyeszékhely egyik legnagyobb edzőterme mindenfajta rendelkezés hiányában mégis úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány idejére bezár.

Mint írta, nagyon köszöni a tulajdonos felelős hozzáállását, de szerinte az még megnyugtatóbb lenne, ha „a többi edzőterem tulajdonosai” is hasonló döntést hoznának. Végezetül felhívja arra a figyelmet, hogy most nemcsak magunkra, hanem egymásra is oda kell figyelni.

Információnk szerint egyébként múlt hét óta országszerte egyre több edzőterem zárt be. De a közművelődési intézmények is bezárták a kapuikat, akárcsak a táncklubok, -tanfolyamok, amelyeknek szüneteltetését jelentették be a szervezőik.

(Mandiner)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!