Horváth: Polgárháborús övezetté válik lassan Gyöngyöspata

2020. január 27. 13:01

A térség országgyűlési képviselője a Bayer Showban beszélt arról, hogy mi is az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány igazi célja.

2020. január 27. 13:01

A település szépsége immár a múlté, mert „Gyöngyöspata megint polgárháborús övezetté válik” – jelentette ki a térség országgyűlési képviselője a vasárnapi Bayer-showban, aki szerint az az „érdekcsoport”, ami 2011-ben a településről kürtölte szét a világban, hogy „Magyarország egy rasszista hely”, ahol „lábbal tipornak minden egyén és kisebbségi jogot”, most újra elérkezettnek látta az időt a „rasszista lap” kijátszására.

Horváth szerint a település pár év alatt magára talált a 2011-es „gárdás-betyársereges-dékás-nemzetközi sajtós” balhé után, annak ellenére, hogy a balhé csinálói „kifizetetlen számlákat” hagytak maguk után a „szétdúlt település” mellett.

Szerinte ezt már évekkel ezelőtt el- és megtervezték: ezt támasztja alá az is, hogy a cigánycsaládokat rábeszélte az az alaíptvány, ami korábban úgy fogalmazott Horváth szavai szerint, hogy megszállta Gyöngyöspatát. Mégpedig egy évre – tette hozzá, aki szerint „célirányosan” válogatta ki az alapítvány a roma diákokat, hogy aztán őket és családjukat felkészítsék a válaszokra.

Horváth szerint a gyöngyöspatai romák csak eszközök az alapítványnak, ami szavai szerint a települést csatatérnek tekinti, mert az alapítvány célja ugyanaz, mint 9 évvel ezelőtt: hogy elmondhassák Orbán Viktorról és az országról, milyen „rasszista, és cigánygyűlölő”

(Mandiner)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citizen12
2020. január 27. 14:29
Nemrégiben a miniszterelnök azt mondta, hogy a következő időszak nagy feladata lesz rendezni végre a cigányság sorsát, felzárkóztatását. Ezzel valóban egy történelmi jelentőségű feladat oldódna meg. Nyilván pontosan ez a baja a baloldalnak.
kunfia2
2020. január 27. 14:07
Orbán nem cigánygyűlölő,hiszen maga is..... Csak szereti pénzszerzésre kihasználni a legnyomorultabb állampolgárokat,és egyes társadalmi csoportok,szereplők ellen uszít. Így volt ez a rokkantakkal,a rendőrökkel,a pedagógusokkal,a nővérekkel,az orvosokkal,stb szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!