Hír TV: Elsöprő többséggel álltak ki Orbán Viktor kijelentése mellett az emberek

2020. január 20. 09:34

Pénteken indított szavazást a hírtelevízió az utóbbi napok legnagyobb visszhangot kiváltó ügyével kapcsolatban.

2020. január 20. 09:34

A Hír TV portálja hétfői cikkében arról számolt be, hogy a gyöngyöspatai ügyben pénteken indult szavazáson elsöprő többséggel Orbán Viktor miniszterelnöknek adtak igazat a „Soros-szervezetekkel” szemben, akik sms-ben szavaztak: a vasárnap 19 óra 30 perckor lezárult végeredmény szerint a szavazók 97 százaléka értett egyet Orbán Viktorral, aki szerint igazságtalan munka nélkül milliókat kifizetni.

Mint közölték, csupán a válaszadók 3 százalék állt a „Soros-szervezetek” mellé.

Ismeretes, a gyöngyöspatai iskola módszerei miatt százmilliós kártérítést kell fizetnie a magyar államnak azután, hogy több bírósági ítélet is a Soros-szervezetnek titulált Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány álláspontjának adott helyt, miszerint a Nekcsei Demeter Általános Iskolában 2004 és 2017 között származásuk alapján különítettek el roma és nem roma gyerekeket.

(Mandiner)

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cambchanglug
2020. január 22. 12:47
M︆︆︆o︆︆︆o︆︆︆X︆︆︆︆︆i︆︆︆︆︆.︆︆︆︆n︆e︆︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
neeskens
2020. január 21. 13:15
Ez komolyan kabaré a köbön. Annyi információtartalma van a cikknek, mintha a 40-es évek végén a Pravda Sztálin elvtárs népszerűségét kutatná. Ezt a végeredményt 60 ezer sms nélkül is megmondom.
reepurneu
2020. január 21. 06:40
M︆o︆o︆︆X︆︆︆︆i︆︆.︆n︆︆e︆t - nаgyszеrű projеkt fеlnоttеk számárаа, аkik szехpаrtnеrt szеrеtnеnеk tаlálni
Pelso j.
2020. január 21. 05:16
Minél több ilyen felmérést, OV minden egyes megszólalása után. Legalább láthatják az emberek, mennyire primitívnek nézi a fidesz saját táborát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!