Nem áll a jobbikos Janiczak mögé Gyurcsány pártja Ózdon

2019. július 13. 15:02

„Bár a kígyó a bőrét levedli, a politikában indokolt az elvek számonkérése” – áll a DK közleményében.

2019. július 13. 15:02

A DK nem lesz ott az ózdi Janiczak Dávidot támogató szervezetek között – közölte Gyurcsány Ferenc pártja. „A Demokratikus Koalíció közismerten arra törekszik, hogy valamennyi településen egyetlen ellenzéki kihívója legyen a Fidesznek. Így történt és így történik ez Ózdon is. Janiczak Dávid hivatalban lévő polgármester mögé széleskörű összefogás szerveződött az Ózdiakért és Ózdért Egyesület égisze alatt. A Demokratikus Koalíció az elnöksége döntése alapján mégsem tudja nevét adni a polgármester jelöléséhez széles körben köztudott korábbi neonáci megnyilvánulásai miatt. Bár a kígyó a bőrét levedli, a politikában indokolt az elvek számonkérése” – áll a DK közleményében.

A Demokratikus Koalíció elnöksége úgy döntött, hogy szervezetének tagjai, támogatói nem vehetnek részt Janiczak Dávid polgármester jelölésében, megválasztásának támogatásában.

(Forrás: MTI OS)

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. július 14. 12:09
"Nem áll a jobbikos Janiczak mögé Gyurcsány pártja Ózdon" Szerintem ennek Janiczak csak örülhet, legalább nem kell attól félnie, hogy valamelyik szivárványos DK-s hátulról a magáévá teszi. :-)
Berecskereki
2019. július 14. 09:20
"Bár a kígyó a bőrét levedli, a politikában indokolt az elvek számonkérése” – áll a DK közleményében." Amennyiben ezt elfogadjuk, akkor a DK-nak nincs helye a magyar és az uniós parlamentben.
formaegy
2019. július 14. 08:39
"„Bár a kígyó a bőrét levedli, a politikában indokolt az elvek számonkérése” – áll a DK közleményében." )))))))))))))))) 1. Mondja ezt egy mocskos hazaáruló szemkilövető rühes komcsi banda.))))) 2. Megmondta Gyurcsány az ATV-ben, hogy nekik a jobbikos szavazókra van szükségük, nem a Jobbikra. Megkapta. Innentől kuss a Jobbiknak.))))) 3. A Jobbik csak azt kapja amit megérdemel mocskos árulása miatt. Ennyi.
Salamander
2019. július 14. 04:33
Ferinek annyi bőr van a pofáján, hogy 10 év sem elég, hogy mindet levesse. . Gyurcsány és az elvek - ez egy valódi oximoron.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!