A tengerjáró hajók szennyezőbbek, mint Európa összes autója együttvéve

2019. június 06. 21:18

A hajók kén-oxidot bocsátanak ki, amely károsítja az emberi légzőrendszert, valamint savasítja a szárazföldi és vízi környezetet.

2019. június 06. 21:18

A Carnival Cruise Line 2017-ben 10-szer több kibocsátást eredményezett, mint Európa összes autója – írja a The Brussels Times a „Közlekedés és környezetvédelem” fenntartható közlekedési szervezet közelmúltban kiadott adataira hivatkozva.

A tengerjáró hajók kén-oxidot bocsátanak ki, amely károsítja az emberi légzőrendszert, valamint savasítja a szárazföldi és vízi környezetet.

Spanyolországban, Olaszországban és Görögországban voltak a legszennyezettebb kikötők, Barcelona vezeti a listát. Ezeknek az országoknak a kikötői nagy idegenforgalmi célpontok, de lazán is szabályozzák a kén-oxid kibocsátást.

Kép: Wikimedia Commons

(The Brussels Times)

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2019. június 09. 01:29
De ez az igazán európai zöldeket, NEM ÉRDEKLI!!!! ők csak szén erőműveket építenek, Németországban a szélkerekeik mellé!!!! Egy szégyen ez az egész sötétzöld BULLSHITT!! Ki pénzel benneteket, ZÖLDEK???? TUDJUK KI.....
Tiszafa
2019. június 08. 17:37
Nincs mese, gályáztatni kell!
Rasdi
2019. június 08. 16:55
Ráadásul zömmel luxusigények elégítenek ki.
duzur
2019. június 07. 21:56
Még csak ezek az óriási vizi szörnyek kellettek a környezet rombolás tökéletesítéséhez! Amióta tudom, hogy mit okoz az egek és vizek "teljes meghódítása" az emberi agyak által, erösen kétlem hogy józan ész is szerepet játszik mindebbe...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!