Kommandósoknak kellett megfékezniük egy rabot Solton

2019. május 03. 21:00

Először közölt a büntetés-végrehajtás parancsnoksága videót egy különleges akcióról.

2019. május 03. 21:00

Mint a videóról és az esetről beszámoló 112.hu-n olvasható, 2019. április 26-án a reggeli órákban az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet solti objektumában egy fogvatartott szembefordult a felügyelettel és zárkájában elbarikádozta magát.

Miután a felügyelők többszöri utasítására sem fejezte be a tettét, valamint közölte, hogy megszurkálja a közelébe merészkedő fegyőröket a zárkában található csaptelepből letört egyik fémdarabbal, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokság (BvOP) a külön az ilyen esetekre felállított beavatkozó egység bevetését rendelte el, amivel az intézmény vezetője is egyet értet.

A kiérkező egység sem tudta szóbeli megadásra bírni a rabot, ezután akcióba lendültek a speciális felszerelésű bv-tagok, akiknek sikerült némi közelharc után leteperni a dühöngőt. Az akcióban sérülés nem történt, bár az elítélt megpróbálta megsebesíteni a kommandósokat, de nem sikerült neki, köszönhetően az egyéni védőfelszerelésnek.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LittleGreg
2019. május 04. 17:19
"Állampusztai" ?!
Harangláb
2019. május 04. 16:28
Hagytam volna a cellájában, és elzártam volna a vizet. 3 nap múlva könyörgött volna, hogy kijöhessen egy korty vízért...
Marcellus
2019. május 04. 13:37
A kérdés már csak, az hogy mit kezdenek a rabbal? Börtönbe zárják? :)
flesh ripper
2019. május 04. 08:40
Mozgalmas, emlékezetes nap a fegyencnek. Immár reality-celeb. Úgy hívják, hogy Lopcsány Fegyenc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!