Tüttő Kata szerint Puzsér sajátos nevelési igényű gyerek

2019. március 02. 11:01

Az ATV pénteki műsorában Tüttő Kata sajátos nevelési igényű gyerekhez hasonlította a főpolgármesterségre aspiráló Puzsér Róbertet.

2019. március 02. 11:01

Az ATV tegnapi, A nap kérdése című műsorában úgy fogalmazott Tüttő Kata MSZP-s politikus, hogy: „Szerintem érdekes jelenség Puzsér Róbert a politikában… Engem leginkább arra emlékeztet, hogy a fiam osztályában is van olyan gyerek, aki rendszeresen bántalmazza a többi gyereket, szóval, tettel, rugdosással, minden erővel próbálja magára fölhívni a figyelmet. És az is nyilvánvaló, hogy erre nem az a jó válasz, ha az ember azt a konkrét, egy-egy ütést próbálja meg kielemezni, hanem ennek a hátterét. Én azt gondolom, hogy Puzsér Róbert a politikában egy sajátos nevelési igényű közéleti szereplő. És nekem nincs ehhez végzettségem, de néha szeretném, ha lenne több gyógypedagógus egyébként közöttünk, aki tud abban segíteni, hogy egy ilyen helyzetet hogy lehet belülről kezelni.

Az adás után arra a Mérce rámutatott, hogy a szocialista politikus rendkívül szerencsétlen módon jelenítette meg a nyilvánosság előtt az SNI-s tanulókat. Ahogy írják: „Tüttő Puzsér megnyilvánulását vicces(nek gondolt) módon párhuzamba állította valamiféle fogyatékossággal, pusztán azért, hogy azt érzékeltesse, nem tetszik neki az, amit csinál."

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2019. március 05. 12:19
Tüttőt sem az eszéért szeretik.
syphax
2019. március 05. 07:01
Kata egy sajátos NEVELÉSI IGÉNYTELENSÉGŰ(!) hordószónokdomina.A hajszíne azéé' a Rákóczi téren 'elmegy.....
Zokni
2019. március 04. 10:41
Ezek szerint, ha azt mondom, hogy Orbán Viktor úgy lop, mint ahogy a kefekötő vedeli a bort, akkor "szerencsétlen módon" megsértem a kefekötő személyiségi jogait, aki egy súlyos betegségben szenved, az alkoholizmusban. Bocs, kefekötő.
Sétagalopp
2019. március 03. 15:54
Már akkor utáltam a kommunistákat, amikor ez a kislány a csattogós lepkét tolta... de ez akkor is jó duma...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!