Így tüntetnek a szakszervezetek

2018. december 08. 14:38

A szakszervezetek szombati budapesti tüntetésén a tüntetők bejutottak a Kossuth térre. Az MTI fotói.

2018. december 08. 14:38

A Magyar Szakszervezeti Szövetség szombati demonstrációján tüntetők a rendőrsorfalat áttörve bejutottak a Kossuth térre délután.

A tiltakozást az évi ötven nap túlmunka ellen, a tudományos kutatási szabadságáért és a tanszabadságért tartották. A demonstrációhoz számos szakszervezet és szakszervezeti szövetség csatlakozott.

Az MTI fotói.

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. december 09. 17:06
Tüntető Elvtársak! József Attila Költő Elvtárs azt írta a 30'-as években a PÁRT megbizatásából, hogyasszongya: "DOLGOZNI CSAK PONTOSAN SZÉPEN AHOGY A CSILLAG MEGY AZ ÉGEN ÚGY ÉRDEMES." Namármost Elvtársak! Döntsétek el, hogy József Attila Elvtárs szavai szerint AKARTOK-e "DOLGOZNI" pontosan és szépen vagy nem akartok--elvtársak.Csak az utcán ordibálni és lökdősődni akartok elvtársak. Mindkettőt lehet elvtársak, csak lásson világosan Gyurcsány Ferenc elvtárs, mer' majd ő megmongya mit kell tennetek-letennetek elvtársak Pártunk elé. Elvtársak bízhattok népünk bölcs vezére Gyurcsány Ferenc elvtárs bolcsességébe ELVTÁRSAK! Itt a 'zidő Elvtársak: DOLGOZZUNK VAGY NE DOLGOZZUNK ELVTÁRSAK?! CSAK GYURCSÁNY ELVTÁRS, NÉPÜNK HŐN SZERETTT VEZÉRE LÁSSON TISZTÁN--ELVTÁRSAK.
Peter8811
2018. december 09. 10:22
A szakszervezetek azok a bolsevizmus előszobái lettek, a kádár rendszerben még voltak apró dolgozói érdek érvényesülések, tüzelőutalvány, temetési segély üdülési lehetőség, de mára a teljes csapat Büdös Bolsevik Bokros Lalyos szolgálatába állt.
Berecskereki
2018. december 09. 09:20
Milyen volt az MSZP kormányzása? Klasszikus. Az MSZP fejeseknek klassz, a választóknak kuss.
catalina9
2018. december 09. 07:50
mint Lenin elvtárs mondotta a szakszervezet egy transzmissziós szíj a pár és proletáriátus között.. most is egy transzmissziós szíj, Sors elvtárs és Soros elvtárs között..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!