Stadionok országa

2018. november 23. 15:22

Hiszen megszokta már, hogy a stadionok országában a hatalom számára a barátság és a labdarúgás az első.

2018. november 23. 15:22
Hatos Szabolcs

„A fizetésből tengődő átlagpolgár szívében újabb tőrdöféssel érhet fel a kedden benyújtott törvénymódosítás, amely szerint a kormány az eredeti sokszorosára, 500 millióra emelné az egyébként is magasról induló alacsony adózású keret felső értékhatárát. Magyarázat erre is van: az, hogy így a jövőben akár 500 milliót is kereshet évente egy játékos, leginkább a legjobb magyar klubok (értsd: a kormányközeli vezetésű Vidi és FTC) nemzetközi versenyképességét segíti. Csak a különbség érzékeltetése végett rögzítsük, hogy a kulturális élet képviselői vagy a tömegtájékoztatás művelői ugyan szintén élhetnek ezen adózási formával, náluk a felső határ évi 60 millió.

Döbbenetesen nagy, szinte felfoghatatlan számok és differenciák ezek az átlagember számára, aki egy újabb arénaavató vagy adótrükk hírére csak legyint. Hiszen megszokta már, hogy a stadionok országában a hatalom számára a barátság és a labdarúgás az első.”

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2018. november 25. 19:00
A lumpen proli betege annak, ha nem az ő zsebébe megy a lóvé.
nyugalom
2018. november 24. 19:50
Nem lehetne ezt az alpari stilust kizarni? A temarol! egyebkent ki ez az alak?
Peter8811
2018. november 24. 15:06
Inkább vagyok a stadionok országában egy fél állampolgár, mint a,nyugdíjfelezők országában,kettő. Hatos Népszavás Evtáras.
nemecsekerno_007
2018. november 24. 14:19
"A fizetésből tengődő átlagpolgár szívében újabb tőrdöféssel..." Aki fizetséből tengődik és elege van belőle az legyen vállalkozó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!