Toborzásba kezdett a büntetés-végrehajtás

2018. október 31. 11:17

Méghozzá lebilincselő módon.

2018. október 31. 11:17

Hazánkban nem új probléma a börtönök túltelítettsége, amelyre megoldást a 2010-ben elindított férőhelybővítési program kínál. Az azóta eltelt idő során több korábban bezárt börtönt is újra megnyitottak vagy korábbi befogadó központot alakítottak át. Az új létesítmények üzemeltetéséhez viszont munkaerőre is szükség van.

A büntetés-végrehatjás országos toborzásba kezdett – szerepel a honlapjukon. De nem is akárhogyan: az állásokat hirdető plakátokat egy kis humorral fűszerezték meg:

 

 

 

 

 

 

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hentes
2018. október 31. 19:30
Hirdethették volna változatos és kreatív foglalkozásnak. hehehe Ha nem kéne középfokú, a cigányokat lehetne egy gyors képzéssel ilyen helyeken tömegesen alkalmazni.
Kup Lung
2018. október 31. 12:27
Hosszú ideje gondok vannak a büntetés végrehajtásban a szakember utánpótlással . --- Nem sikerült megoldani . Igen nehéz pszichikailag minden nap elítéltek között dolgozni . Valahol ez egyfajta rabság az ott dolgozóknak is . Nem irigylem őket .
Nannyó
2018. október 31. 12:17
A "régi időkben" egy női börtönben dolgozó női börtönőr (pedagógus végzettséggel) már 45 évesen nyugdíjba ment.
Senior
2018. október 31. 12:15
Valamelyik széljobb mozgalmár Szibériába vinné a többszörös visszaesőket. Mondjuk a Fekete Delfinhez képest a Csillag kisdedóvó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!