Észak-iraki keresztények javára hirdet gyűjtést az evangélikus egyház

2018. október 03. 15:15

A mostani gyűjtés célja, hogy további keresztény családok is hazájukban maradhassanak.

2018. október 03. 15:15

Észak-Irak üldözött keresztényeinek és a közel-keleti háborúk áldozatainak javára hirdet gyűjtést a Magyarországi Evangélikus Egyház – tudatta az egyház elnöksége szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a súlyos helyzetben lévő Kurdisztán régióban az evangélikus egyház korábban már segítséget nyújtott tizenhét keresztény családnak. A mostani gyűjtés célja, hogy további keresztény családok is hazájukban maradhassanak. Október 7-én és az azt követő vasárnapokon a perselypénzt erre a célra gyűjtik majd a templomokban, az így befolyt támogatást az egyház a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül juttatja el a régióba – írták.

(MTI)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2018. október 03. 15:59
Az a pénz amit összegyűjtenek nem az iraki keresztényeknek megy hanem a hazaiaknak. Ők adnak helyette ugyanannyit a kormánynak és a kormány odaadja az irakiak amerikai képviselőjének aki a CIA embere is és a gyóntató keresztények mellett a titkosszolgálati embereket is felügyeli.
Poszata
2018. október 03. 15:53
Feneketlen zsák.
Senki Alfonz
2018. október 03. 15:46
Itthon minden rendben, nincs semmi gond, szegény ember nincs, egészséges mindenki???? A mi családunk éhezik, de azért egy adag kaját átviszek a szomszédnak. Miért, hogy meggebedjen az irigységtől, mert azt hiszi, hogy mi dőzsölünk? Vagy csak, hogy a gyenge lelkiismeretemet megnyugtassam? Sokan perverz módon értelmezik a jószolgálatot. Ne kössenek az asszonyok meleg kesztyűt a Don kanyarban harcoló hős ifjaknak???
sozlib_abschaum
2018. október 03. 15:34
Németországban ez már diszkriminációnak számítana.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!