Vakációzni ment Orbán Viktor

2018. augusztus 01. 09:47

Nyaralni mentem. Ne keressetek – kérte a miniszterelnök.

2018. augusztus 01. 09:47

„Nyaralni mentem. Ne keressetek” – írta Orbán Viktor szerda reggel Facebook-oldalán.

A miniszterelnök egy képet posztolt, amin a vakáció felirat látható, alatta pedig számos kép, melyeken az államfő más politikusokkal, például Vlagyimir Putyinnal, Angela Merkellel vagy Benjamin Netanjahuval szerepel. Egy kivétel azonban van: az első fotón Orbán unokái körében látható.

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2018. augusztus 02. 20:46
"Nyaralni mentem. Ne keressetek – kérte a miniszterelnök." Orbán a néhány százezer forintos megtakarítását elköltötte a foci vb-döntőre meg most a nyaralásra. Kérdem én, mi lesz ha váratlan kiadásai merülnek fel, pl. elromlik a hűtője, miből javíttatja meg vagy vesz egy másikat? Felelőtlen politikus az ilyen. Bár igaz, felelős nincs is ebben az országban.
pemete jakab
2018. augusztus 02. 20:42
"Nyaralni mentem. Ne keressetek – kérte a miniszterelnök." Nem fogunk keresni. Ha meg nem jössz vissza, azt meg nem bánjuk.
anegy_
2018. augusztus 02. 19:38
Megérdemelt a VAKÁCIÓ! Az ország 2/3 -a így gondolja. Az 1/3-ot meg egye a sárga irigység, azoknak egyébként is mindig mindennel bajuk van, hol demonstrálnak, hol konspirálnak, hol menstruálnak.
Orsi Shine
2018. augusztus 01. 15:19
Nyaralni is vadászrepülővel mész te fasz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!