Új hangfelvétel Janiczak Dávidékról

2018. március 27. 17:31

Megvesztegetésről is szó esik.

2018. március 27. 17:31

Új hangfelvételeket közölt a PestiSrácok.hu Janiczak Dávid ózdi jobbikos polgármesterről, illetve Janiczak és Almási Csaba jegyző beszélgetéséről.

A felvételek szerint Janiczak kifejtette, hogyan számolna be egy ellenzéki politikus helyében a legutóbbi önkormányzati bizottsági ülésről, mivel támadná a polgármestert, vagyis saját magát. „Ha én ellenzéki politikus lennék, ebben az esetben az lenne a főcím, hogy a polgármester tudatosan félre akarta vezetni a bizottságot és akkor utána kifejteném… Ez történt!”

Egy másik felvételen egy újságíró kapcsán erről beszélnek:
Jegyző: „Ne vesztegessük meg inkább, ne vegyük meg? Csak kérdezem…”
Janiczak: „Ne! Hagyjuk játszani!”

Egy harmadik felvételen pedig a következőket fejti ki: „Azért bízom a jegyzőben, mert jönni akar velem Pestre. Ő hiszi azt, hogy én menni fogok, és tegnap is bejött, és azért félt Farkas Petitől, és azt mondta, hogy nekem kell mennem Pestre, meg hogy nem akar infarktust kapni, 55 éves, azt mondja, nem akar infarktust kapni, mert akkora felelősség van a nyakában, azt mondja, én menni akarok veled, én meg ebben biztatom is. Ha Jobbik-kormány lesz, és én valami államtitkár leszek, vagy valami, akkor majd ő is pozíciót kap”. 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korlátlan lehetetlenségek hazája
2018. március 28. 07:56
Micsoda "komoly" cikk! :-))) Az évtized leleplezése, az évtized vesztegetési ügye! :-O Ehhez képest a szekszárdi trafikos hangfelvétel piskótatekercs! :-O Ja, nem... :-DD
kisgul
2018. március 27. 20:05
Életveszélyes állapotban van az a német nő , akit megkéselt egy "17" éves "szír" migráns!
kizökkentidő
2018. március 27. 19:46
A jobbik hasít akar a szélvész: https://www.youtube.com/watch?v=I0qT4hk1I9k
balbako_
2018. március 27. 19:41
Ebben az az ocsmány, hogy egymást lehallgatják a jobbikosok? Agyrém!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!