Hidvéghi: Juhász Péter belebukott a nőverésbe

2018. március 24. 14:59

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Juhász Ferenc Együtt-elnök belebukott felesége megverésébe, de Janiczak Dávid ózdi jobbikos polgármesternek is távoznia kellene a közéletből.

2018. március 24. 14:59

Juhász Péter, az Együtt elnöke belebukott a nőverésbe – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója arra reagálva, hogy az ellenzéki politikus bejelentette, visszalép az egyéni képviselőjelöltségtől. 

A nők elleni erőszak teljességgel elfogadhatatlan, ilyen embernek nincs helye a közéletben. Senki nem verhet és senki nem alázhat meg nőket büntetlenül: Juhász után a Jobbik alelnökének, Janiczak Dávidnak is azonnal távoznia kell a közéletből! – írta Hidvéghi Balázs.

(MTI)

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2018. március 25. 07:10
Hidvéghi: Juhász Péter belebukott a nőverésbe Ha verte a feleségét akkor bukjon le, különösen ha a választóit sérti. A fidesz birkákat viszont egyáltalán nem érti, hogy a feleségét gyakran úgy megveri, hogy sinte az egész arcát eltakaró napszemüvegeket visel még este is.
VakzKommondor
2018. március 24. 19:28
Nagyon aggasztó, hogy a Fidesz mekkora apparátust tart fenn ennek a szarnak a fenntartásához. Hazugság kamu lejáratás. Nagyobb energiát ölnek ebbe mint bármi másba. Az összes ilyen szakállas szar ezt szajkózza.. Van aki ezt benyalja ????
Hogyisvan
2018. március 24. 17:49
A hazudozás nagyon megy a fidesznek! A komcsik papák, nagypapák példája lebeg előttük!
balbako_
2018. március 24. 17:31
Inkább az döbbent meg, hogy egy magyar város polgármesteri hivatalában olyan szintű eszmecsere zajlik a polgármester és a jegyzője között, ami egy negyedosztályú utcaseprőkocsma törzsvendégei között lehetséges akkor, amikor már nagyon, de nagyon berúgtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!