Dezső Tamás: Nincs szükség migránsok tömegeinek behozatalára

2018. január 27. 11:48

Az Echo TV vendégei az Iszlám Állam miatt földönfutóvá lett tömegek sorsát járták körül.

2018. január 27. 11:48

Osztie Zoltán katolikus plébános és Dezső Tamás asszirológus volt az Echo TV vendége. A meghívottak az Iszlám Állam miatt földönfutóvá lett tömegek sorsát járták körül. Osztie Zoltán arról beszélt, hogy a közel-keleti keresztényekkel sorsával szemben az európaiak nem lehetnek közömbösek. A katolikus pap szerint ugyanis a legősibb keresztény közösségek megvédése az európaiak felelőssége is. 

Az Iszlám Állam a hódító kalifák időszakához kíván visszatérni és ezért az iszlám előtti idők kulturális örökségét is pusztította, de az élő közösségeket is irtották – hívta fel a figyelmet Dezső Tamás, kiemelve a jazidik szenvedéseit. A neves asszirológus hangot adott migrációval kapcsolatos véleményének is: az európai jövő megformálásához „nincs szükség migránsok tömegeinek behozatalára” – szögezte le.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2018. január 28. 14:24
Megmondom őszintén, most áprilisban még leszavazok a fideszre, mert akarom hogy Vona megbukjon, és látni szeretném a ballibbantak elkámpicsorodott pofáját. De egy időre azt hiszem annyi volt. Azért zavar a képmutatás. Mi értelme van akkor a kvóták ellen harcolni ha (majdnem ) fű alatt mégis bejöhet annyi? Jó jó tudom, vannak különbségek, meg amúgy sem Orbánék maguk döntöttek az olltalmazotti státuszba vételről. Ami jobban zavar, az a migráns segítő szervezet milliókkal való, ismételten gyakorlatilag fű alatt történő kitömése, akik hálából aztán napestig gyalázhatják a kormányt és Magyarországot. Ha ez így igaz, akkor köszönöm szépen, áprilistól szelavi. Aztán meglátjuk 22ben milyen lesz a felhozatal.
Akitlosz
2018. január 27. 23:04
"Dezső Tamás: Nincs szükség migránsok tömegeinek behozatalára" Mert neki mennyi migráns behozatalára van szüksége? Nagyon nagyon gyanús az a "tömegeinek" szó a mondókájában. Igen mást jelent így a mondat, mint nélküle.
szekula
2018. január 27. 16:05
Azért ez fordulat; már az Echo TV is Orbán lopakodó betelepítéspolitikáját bírálja.
Sulammit
2018. január 27. 15:22
Láttam a műsort. Tök jó volt. Osztie Zoltán atyának, és Dezső Tamásnak köszönet érte. Osztie atyának külön köszönet a pápa migránsozásával kapcsolatos állásfoglalásáért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!