Zavarták a kérdések, kicsavarta a mikrofont a riporter kezéből a szombathelyi alpolgármester

2017. szeptember 23. 15:48

Illés Károly, a város fideszes alpolgármestere nem válaszolt arra, ki fogja üzemeltetni az új szombathelyi stadiont – irodája előtt inkább az RTL-riporter kezéből akarta kicsavarni a mikrofont.

2017. szeptember 23. 15:48

Hamarosan átadják a szombathelyi Haladás labdarúgócsapat vadonatúj stadionját – ennek alkalmából az RTL riportere a városba látogatott, hogy az arénával kapcsolatban tegyen fel kérdéseket a városvezetésnek.

A riport szerint a kivitelezést bár már szeptember 8-án be kellett volna fejezni, a stadion még mindig nincs teljesen kész. A nagyobb problémát viszont az jelenti, hogy amint ténylegesen is elkészül, a létesítményt a kivitelező átadná az üzemeltetőnek – üzemeltető azonban még nincsen, az erre irányuló közbeszerzés nyertesét még nem tették közzé.

A beruházást irányító önkormányzati cég ügyvezetője az RTL erre irányuló kérdéseire nem volt hajlandó válaszolni, ezért a riporter inkább a város fideszes alpolgármestere, Illés Károly után ment.

A politikus először kijelentette, hogy az RTL Klubnak nem nyilatkozik, majd miután a riporter tovább követte, és rákérdezett, ki fogja üzemeltetni a stadiont, Illés az irodája ajtaja előtt megpróbálta kicsavarni a mikrofont a tudósító kezéből. 

Az ominózus jelenet a videó 53. másodpercétől látható.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mzperixx
2017. szeptember 25. 10:15
Szomorú, hogy a Mandiner is tényként írja le a "kicsavarást" ezzel beáll a hazudozók sorába. Ha már lúd, legyen kövér: legközelebb hasonló esetben tessék az ujságíró bántalmazásáról írni!
Kossuth
2017. szeptember 25. 09:34
Tipikus csúsztatós bulvárhír! A cím alapján magam elé képzeltem, hogy az alpolgi éppen egy cselgáncsozókat is megihlető mozdulatsorral csavarja ki az ártatlan, félénk riporter kezéből a mikrofont. Ezzel szemben mi történt? Az agresszív riporter csak nyomta oda az orra alá a mikrofont, amelyet a szobába bemenve megfogott, majd elengedett. Ha ki akarta volna csavarni a kezéből, akkor meg is tette volna... Ismét az újságírás egy szégyenfoltja!
Mindjárt
2017. szeptember 24. 11:25
A fidesz maffia kormány nem válaszol kérdésekre :D
KannibálTatárÚr
2017. szeptember 24. 08:33
Gyerekszoba nélkül nem lenne szabad újságírónak lenni. Ma feltétel. Bár megmondták a hatökörnek, hogy nem válaszolnak neki, mégis tolakodott. A mikrofont pedig eltolta az útjából, hogy bemehessen SAJÁT IRODÁJÁBA!!! A Mandi meg félrevezeti az olvasóit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!