Kövér szerint vannak, akik tömegmanipulációval akarnak „uralmuk alá hajtani bennünket”

2017. szeptember 10. 13:04

A hit, a kultúra és az azonosságtudat feladását politikai nyomásgyakorlással, a pénz és a tömegmanipuláció kifinomult eszközeivel akarják ránk kényszeríteni azok, akik „uralmuk alá akarnak hajtani bennünket” – mondta Kövér László vasárnap Székelyföldön.

2017. szeptember 10. 13:04

Minél nagyobb a jövő felől érkező veszély, annál erősebben kell a múltunk, hagyományaink, hitünk által kínált kapaszkodókba fogódznunk – hangsúlyozta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a székelyföldi Gyergyószentmiklóson vasárnap, Ákontz-Kövér István szerzetes, mechitarista főapát, érsek születése helyén állított emléktábla avatásán. Az 1740 és 1823 között élt Ákontz-Kövér Istvánt az örmény kultúra és tudomány kiemelkedő alakjaként tartják számon.

Kövér László kifejtette, a 21. században nemcsak a magyarokat, székelyeket és az erdélyi magyarörményeket, hanem a románokat és „Európa minden, az életbe keresztény gyökerekkel kapaszkodó nemzetét veszély fenyegeti”. A hit, a kultúra és az azonosságtudat feladását politikai nyomásgyakorlással, a pénz és a tömegmanipuláció kifinomult eszközeivel akarják ránk kényszeríteni azok, akik „uralmuk alá akarnak hajtani bennünket” – mondta.

(MTI)

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. szeptember 11. 14:46
De, mi nem hagyjuk!
he-he
2017. szeptember 11. 12:01
Kövér nem több mint egy pápai büdös komcsi!Ez az Országgyűlés elnöke - röhej.
brabant89
2017. szeptember 11. 08:30
Balog is a Székelyföldön járt. Minden fideszes faszkalap már ott kampányol?
Valodi
2017. szeptember 11. 01:37
"Minél nagyobb a jövő felől érkező veszély, annál erősebben kell a múltunk, hagyományaink, hitünk által kínált kapaszkodókba fogódznunk – hangsúlyozta Kövér László, az Országgyűlés elnöke" Úgy, úgy! Mint 2005-ben, a gazdatüntetésen... Fidesz-keresztények! Fából vaskarika - de nem minden előzmény nélkül: "2011. október 7-8-án „Krisztusban van az igazság” címmel, Kövér László, az Országgyűlés elnökének meghívására az Országház felsőházi termében zajlott le a KÉSZ VIII. országos kongresszusa. Az esemény mottójául Péter apostol evangéliumi szavai szolgáltak: „Mi ígérete alapján új eget és új földet várunk, az igazságosság hazáját. Szeretteim, minthogy ezt várjuk, legyetek rajta, hogy békességben, tisztán és feddhetetlenül találjon benneteket.” (2Pét 3,13−14) A kongresszus két napja során Magyarország vezető tisztségviselői (az elhangzás sorrendjében): Kövér László, Orbán Viktor, Budai Gyula, Hoffmann Rózsa, Osztie Zoltán, Ángyán József, Répás Zsuzsanna, Szócska Miklós, Szászfalvi László, Harrach Péter és Erdő Péter tartottak előadást az országot érintő legfontosabb kérdésekről, a mottóhoz igazodva az igazságosság és a megújulás tükrében." http://www.keesz.hu/node/3040 Egészen félelmetes a kereszténység égisze alatt egymás mellett látni pl. a "halottlátó" Budai Gyula nevét Ángyán Józsefé mellett. A köztörvényest a naiv nemzetmentővel.... Azt pedig tudjuk, hogy tömegmanipuláció a fidesz részéről egyáltalán nincsen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!