Halálos baleset történt a BAH-csomópontnál

2017. szeptember 06. 09:32

Kisbusz és személyautó karambolozott a budai csomópontban, egy ember meghalt.

2017. szeptember 06. 09:32

Kisbusz és személyautó karambolozott szerda reggel a főváros XI. kerületében, a BAH csomóponti felüljárón. A balesetben egy ember meghalt – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, hogy az ütközés következtében a kisbusz az oldalára borult. Kilenc utasából négy csak a tűzoltók segítségével, a hátsó ajtó felfeszítése után jutott ki a járműből.

A személyautó teljesen összeroncsolódott, sofőrje a helyszínen életét vesztette, a mellette ülő férfit a tűzoltók szabadították ki a gépkocsiból.

Az első információk szerint hat sérültje van a balesetnek – tette hozzá a szóvivő.

A rendőrség honlapja szerint a balesetnek két könnyű és négy súlyos sérültje van. A helyszínelés idejére a BAH csomóponti felüljárót lezárták, ezért torlódásra kell számítani.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2017. szeptember 06. 14:39
A fővárosi közlekedés tervezőit is terheli felelősség. Zsúfoltak az utak.
SilentBob
2017. szeptember 06. 13:41
A jogsit alkalmasságihoz kötném, akármilyen gazdag az illető elmebeteg.
SilentBob
2017. szeptember 06. 10:29
Sajnos arrafele sok bolsevik káder és csemete lakik, akik minden szabály alól fel vannak mentve. Másodfokon tárgyalja a közeljövőben a Fejér Megyei Bíróság elfogultság miatt a korábbi igazságügy-miniszter, Bárándy Péter volt felesége halált okozó autóbalesetének ügyét. A vádlottat, Kecskés Zsuzsannát az elsőfokú bíróság felmentette, a jogerős döntésre novemberig várni kell – értesült lapunk. Az elhunyt családját képviselő Grespik László ügyvéd lapunknak elmondta: ügyfelei kifogásolták, hogy másodfokon a Fővárosi Bíróság (FB) jár el, hiszen a vádlott évekig ott bíráskodott. A kifogáshoz csatlakozott a Fővárosi Főügyészség is. Bárándy Péter volt felesége 2001. december 10-én este a budapesti, I. kerületi Hegyalja úton elvesztette uralmát a terepjárója felett, áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott összeütközött a vele szemben haladó autóval, amelynek huszonhat éves utasa a kórházba szállítás után meghalt. * A szabályosan közlekedő autó másik utasa, az áldozat jegyese, Balogh László 67 százalékos rokkant lett. A vádlottat a bíróság fölmentette, és úgy foglalt állást, hogy egy váratlanul fellépő ismeretlen műszaki hiba okozta az irányváltoztatást. https://mno.hu/migr_1834/ismet-birosag-ele-all-barandy-volt-felesege-566470
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!