A költségvetési bizottság alelnöki posztját adná Demeter Mártának az LMP

2017. szeptember 01. 08:36

Demeter Márta, korábbi MSZP-képviselő pénteki Index-interjújában jelentette be: belép az LMP frakciójába. Most az LMP frakcióvezető-helyettese elmondta: a költségvetési bizottság alelnöki posztját kapná meg a frakció új képviselője.

2017. szeptember 01. 08:36

Demeter Mártára bízná az Országgyűlés Költségvetési bizottságának alelnöki posztját az LMP – nyilatkozta a pozíciót jelenleg betöltő Schmuck Erzsébet az MTI-nek. A párt frakcióvezető-helyettese elmondta: a képviselőcsoportjukba szeptember 1-jén belépő Demeter Márta szintén a testület tagja, így jelenleg két LMP-s ül a bizottságban. 

Mivel frakciójuk hatfősre bővül, kérvényezni fogják, hogy az LMP a gazdasági bizottságban kapjon egy helyet az egyik költségvetési helyett, hogy Schmuck Erzsébet annak tagja lehessen. 

A politikus elmondta azt is: az LMP, amelyben jelenleg zajlik az egyéni országgyűlési képviselőjelöltek állítása, elindítaná Demeter Mártát a jövő évi országgyűlési választáson is.

Demeter Márta, aki az MSZP-ből az év elején lépett ki, eddig független képviselőként tevékenykedett, azonban péntek reggeli, az Indexen megjelent interjújában közölte: szeptember 1-től az LMP frakcióját kívánja erősíteni.

(MTI)

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mirákulóziai Mikmuk
2017. szeptember 01. 11:39
Kár, hogy nem a jobbikba lépett be. Oda való lenne pedig, köthetne zázrinak új piros pulcsit.
triumphator
2017. szeptember 01. 10:24
Optikai tuningnak jó lesz. Inkább őt nézzük, mint Szél képviselőasszonyt.
írmag
2017. szeptember 01. 10:14
A Schiffer kilépés után most már végre a párt elnevezésén kell váloztatni: LNP = Lehet Női a Politika. (majd nem széken, hanem padon bábozhatnak együtt)
zakar zoltán béla
2017. szeptember 01. 10:02
Jellem, mint Hadházy és&Tsai !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!