A tiszaeszlári polgármester lett a MIÉP elnöke

2017. március 06. 14:28

Új elnököt választott a MIÉP a hétvégén, a XX. országos gyűlés résztvevői végül Nagy Tibor tiszaeszlári polgármestert választották meg pártelnöknek. Nagy Tibor célja megújítani a pártot és visszaszerezni a párttól eltávolodott támogatókat.

2017. március 06. 14:28

A Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) országos pártelnökké választotta Nagy Tibor tiszaeszlári polgármestert a hétvégi XX. országos gyűlésen – közölte a párt országos elnöksége hétfőn az MTI-vel. Mint írták, Nagy Tibor „a párt megújulását, a magyarság alapértékeihez való visszatérést és az elmúlt évek során a párttól eltávolodottak visszahívását tűzte ki elsődleges célul”.

Jelezték: a 2018-as választáson minden körzetben jelöltállításra készül a párt, emellett külön stratégiával készülnek a nagyvárosi szavazók és a bizonytalanok megszólítására. Hozzátették: „egyetlen országosan ismert radikálisnak megmaradt pártként” a MIÉP számít mindazokra, akik a nemzeti radikalizmusban látják az ország jövőjét. Nagy Tibor pártelnök országjáró körutat jelentett be, és célja az „alvó alapszervezetek” felélesztése. Nagy Tibor munkájához sok sikert kívánt Fenyvessy Zoltán leköszönő elnök – tették hozzá.

(MTI)

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
katus
2017. március 07. 10:55
http://mandiner.blog.hu/2013/01/18/es_ha_ujraeled_a_miep
katus
2017. március 07. 10:26
Apropó, volt már főnix madár tipusú (Magyar Főnix Mozgalom )néven néven szintén fidesz által támogatott párt,majd Magyar Hajnal (ez is fidesz támogatott ezek szintén választás előtt alakultak ,választás után eltűntek,mint a MIÉP,és számos kisgazda párt Független kisgazda Párt,Horkovics Kováts János által vezetett Kisgazda párt,(ezek szintén fidesz támogatott pártok)a legújabb kreálmány a Identitesz. Majdnem kifelejtettem, a Haza Nem Eladó Mozgalom Párt (elnöke, Kásler Árpád )is azért jött létre hogy szavazatokat vegyen el a jobbiktól,választások után nem hallani róluk :De.főnixmadárként megint "újjászületnek" ezek is .D
katus
2017. március 07. 10:01
Miinden választáskor "újjáéled" a fidesz által támogatott MIÉP , mint a főnix madár,hogy szavazatokat "vegyen" el a Jobbiktól :D ( a főnixmadár kb. 500, mások szerint 1461 évig él és közben a fahéjfa ágaiból fészket rak magának. Amikor a fészek elkészül, a madár felgyújtja azt és saját testével együtt. A mítosz szerint a halott madár hamvaiból egy új főnix születik, amely ugyanannyi ideig él majd, mint az elődje)
Vampire
2017. március 07. 07:33
A Zazi le fog leplezødni,hogy a Szemløhegyi utrol "vezérlij" mint a gyurcsányit..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!