Majtényit szeretnék államfőnek az aláíró értelmiségik

2017. január 02. 17:06

Petícióba kezdtek magyar értelmiségik: Majtényi László volt adatvédelmi biztost, az Eötvös Intézet elnökét szeretnék köztársasági elnöknek.

2017. január 02. 17:06

Magyar értelmiségiek egy csoportja petíciót kezdett aláírni. Azt szorgalmazzák, Majtényi László legyen a köztársasági elnök – írja az Index.

Az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet elnöke, korábbi adatvédelmi biztos és ORTT-elnök melletti petíciót eddig többek között Bitó László író, Bródy János zenész, Heller Ágnes filozófus, Kéri László politológus, Göncz Kinga volt külügyminiszter,  Parti-Nagy Lajos író és Mellár Tamás közgazdász írta alá.

 

Összesen 496 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2017. január 03. 20:47
Na, Bumm! A Mandi komentelői is ajánlhatnának egyet, aztán a törvény szerint úgyis a Parlament választ. Nincs jelentősége az ügynek.
nyugalom
2017. január 03. 18:51
Ezek a ne ek mindent elarulnak, csak azt nem, hogy az orszag Majtenyi mellett lenne!
yes_we_can
2017. január 03. 18:35
A másik marslakó szerint a jelöltjük igazi kiegyensúlyozó államférfi. Bazmeg,ezek tényleg orvosi kezelésre szorulnak.
yes_we_can
2017. január 03. 18:32
Az áladjunktus most mondta a tv-ben,hogy mindenki tudja,hogy Majtényi nem lesz közt.elnök... Azt is nagyszerű hallani,hogy Göncz Á.-dal kapcsolatban arra hivatkozik,hogy az egész ország kedvelte,a mostani jelöltjüknek pedig az az erénye,hogy az értelmiség jelöli és demokrata. tehát mindenképpen az ő jelöltjük az igazi,mindörökké.Salom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!