Öt új járat indul a budapesti repülőtérről

2016. november 10. 18:50

Öt új útvonallal bővült a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér téli menetrendje, a Budapesten jelentős forgalmat bonyolító három nagy légitársaság, a Wizz Air, a Ryanair és az easyJet indított járatokat a magyar fővárosból.

2016. november 10. 18:50

A Budapest Airport közleménye szerint korábban a téli időszakban jóval kisebb volt a forgalom, mostanra azonban a tél sem marad el sokkal a nyári kínálattól.

A Wizz Air heti három járatot kínál Szófiába, heti egyet-egyet pedig két kanári-szigeteki úti célra, Fuerteventurára és a hét nagy sziget közül a legkeletebbre fekvő Lanzarotéra. A fuerteventurai járat október 30-án startolt, a lanzarotei pedig november 2-án.

Október 31-től heti három alkalommal, hétfőn, csütörtökön és szombaton közlekedik az easyJet járata Velencébe. A Ryanair november 1-jétől működteti nürnbergi napi járatát, amire régóta erős igény mutatkozott, Bajorország második legnagyobb városában sok magyar él, így mind személyes, mind üzleti szempontból fontos célállomás. (MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2016. november 10. 22:12
Így van! A rakpartokat meg hívják Budai- és Pesti rakpartnak. Félek attól is, hogy a Megyeri hidat mégiscsak elkeresztelik. A Lágymányosi híd is tökéletes lett volna, minden faluban van Magyarországon Rákóczi utca, minek kellett még egy híd is? Korunk a hülyeség kora.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!