Nyolc emberrel fejezte be a Haladás elleni meccsét a Fradi

2016. október 16. 12:59

A mérkőzést nyolc emberrel befejező, címvédő Ferencváros 2-0-ra kikapott szombaton a Haladástól. Leküldték a pályáról a Fradi edzőjét, Thomas Dollt is.

2016. október 16. 12:59

A rendkívül aktívan kezdő hazaiak védekezésre kényszerítették a Ferencvárost, az első húsz percben csak Dibusz bravúrja, vagy - háromszor is - a kapufa mentette meg a vendégeket a góltól. Ha támadott az FTC, ezt körülményesen és ötlettelenül tette, nem is tudott helyzetet kidolgozni. A 35. percben Williamset kénytelen volt lecserélni Mészöly Géza, aztán pár másodperccel később, teljesen váratlanul 11-eshez jutottak a fővárosiak, miután Hegedűs buktatta Djuricint a 16-oson belül. A sértett által elvégzett büntetőt lábbal hárította a sérült Király Gábor helyett védő Rózsa Dániel. A második félidő két ferencvárosi kapufával és Rózsa-bravúrokkal kezdődött, de - ismét kissé váratlanul - a Haladás szerzett gólt, miután egy szögletet követően Gaál a kapuba juttatta a labdát.

Thomas Dollt, a vendégek reklamáló vezetőedzőjét a lelátóra küldte Solymosi játékvezető, nyolc, illetve 14 perccel később pedig a második sárga lapját begyűjtő Nalepa és Dilaver is mehetett zuhanyozni. A Haladás kihasználta kettős emberelőnyét, megduplázta góljai számát, s ezzel - megérdemelten - begyűjtötte a három pontot. A végén Varga Rolandot hordágyon kellett levinni, így a címvédő nyolc emberrel fejezte be az összecsapást. (MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gergely88
2016. október 17. 11:08
Mindenki szombathelyi! :) Hajrá, Haladás!
DrPepper
2016. október 16. 16:29
A jelek szerint izgalmas, küzdelmes, fordulatokban gazdag meccset láthatott, aki kiment.
Ellensúly
2016. október 16. 14:55
Érdemes megjegyezni, hogy a csapatok az Ismerős Arcok Nélküled című dalára vonultak be. https://www.youtube.com/watch?v=dGQD8aNCIDQ
Mich
2016. október 16. 13:35
Én korábban az M4 összefoglalóját láttam - abból teljesen hiányoztak a Fradi-helyzetek és a kiállítások...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!