A menedzsment kivásárolta a Portfoliót a CEMP-ből

2016. október 27. 20:54

Megvette a menedzsment a többek között a portfolio.hu-t is kiadó Net Média Zrt.-t a CEMP médiacsoporttól. A tranzakciót kölcsönből és saját forrásból finanszírozták.

2016. október 27. 20:54

A Balogh Gabriella és Bán Zoltán tulajdonában álló NT2016 Kft. 2016. október 26-án megvásárolta a Portfoliot kiadó Net Média Zrt.-t a CEMP-től – közölte a portfolio.hu.

A Net Média Zrt.-hez tartozik a Portfolio internetes gazdasági újságon kívül, a Penzcentrum.hu, az agrarszektor.hu agrárgazdasági szakportál. A társaság számos konferenciát és egyéb rendezvényt szervez Budapesten, vidéken, és külföldön, de nevéhez köthető a Portfolio Online Tőzsde, illetve a Portfolio Financial pénzügyi adatszolgáltatás is. A tranzakció keretében a vevők birtokába kerül az Alfatrader márkanéven deviza és CFD kereskedési szolgáltatásokat kínáló CEMP Trade Kft.

A vevők kölcsönből és saját forrásból finanszírozzák a management buyout tranzakciót.

Az új tulajdonosok köszönetüket fejezték ki Spéder Zoltánnak, hogy az elmúlt években segítette a társaság munkáját és fejlődését.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!