Simicskáék nyerték első fokon az oszloppert

2016. szeptember 15. 11:58

Úgy döntött első fokon a bíróság, hogy megalapozatlan indokok alapján bontott szerződést a Fővárosi Önkormányzat a Simicska Lajoshoz köthető Mahir Cityposter Kft-vel, írja a Magyar Nemzet. A Mahir oszlopai a helyükön maradhatnak a jogerős ítéletig, a cég kártérítési igényét a jogerős döntés után tárgyalják meg. A főváros fellebbez.

2016. szeptember 15. 11:58

Első fokon érvénytelennek és hatálytalannak ítélte a Fővárosi Önkormányzat szerződésbontását a Mahir Cityposter Kft-vel a bíróság, írja a Magyar Nemzet. A döntés szerint a felsorolt felmondási okok megalapozatlanok voltak. A bíróság  hatályban tartotta azt a döntést is, melynek értelmében a Mahir oszlopai a helyükön maradhatnak a jogerős ítéletig, a kártérítési igényt azonban csak a jogerős ítélet után tárgyalják meg.

A főváros fellebbez az ügyben.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. szeptember 15. 16:18
Nyugi. Van még legalább 3 fok! Az egyiket valahogy csak-csak megveszi a felcsuti maffia!
lajkakutyus
2016. szeptember 15. 14:33
Mindenkinek, akit illet: azért, mert valaki Fidesz szimpatizáns, még nem törvényszerű kritikátlan seggnyalónak lenni. Vannak a Fidesznek jó és rossz intézkedései, sőt aljas, a választóit semmibe vevő húzásai. Ez utóbbit helyeselni teljes korlátoltságra vall, sőt, gyorsítja a Fidesz teljes morális megsemmisülését.
pollip
2016. szeptember 15. 14:18
Nincs gond:-) másodfokon ellentétes ítélet szokott születni az első fokúval.
Mich
2016. szeptember 15. 14:13
Én G.Lali médiájára utaltam... de a fröcsögőknek fogalmuk sincs a forráskritikáról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!