Leszedték az Együtt matolcsys plakátjait Kecskeméten

2016. szeptember 01. 14:44

A kecskeméti Együtt politikusa, Hugyecz Zoltán a helyi polgármesternek – aki Matolcsy György unokatestvérének a felesége – üzent a plakátokon, de jogsértésre hivatkozva eltávolították azokat.

2016. szeptember 01. 14:44

Eltávolították az Együtt plakátjait Kecskeméten, amelyeken a helyi polgármestert kérdezik, akinek férje Matolcsy György unokatestvére és 400 milliós kölcsönhöz jutott a jegybank növekedési hitelprogramjából.

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester azt mondta az RTL Híradónak, neki nincs köze a plakátok eltávolításához.

Az Együtt szerint elfogadhatatlan, hogy az ellenzék nem tájékoztathatja a választóit.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karakter
2016. szeptember 05. 14:44
Csodálkozok, hogy félinformációkból sokan ítéleteket hoznak. Az még inkább sajnálatos, hogy az RTL-klub is csak az egyik oldalt keresi meg és csak onnan tájékozódik. Hugyecz úr pedig vicckategória! Ez a vicc jutott eszembe: Te cigány, ez a ló vak, nekimegy a falnak! - Nem vak ez kérem, hanem vakmerő! Végig kellene nézni a jogszabályokat és utána ugrálni.
Pinter68
2016. szeptember 02. 15:44
Tudtommal, jogsértést a bíróság hivatott megállapítani, nem? Vagy Magyarországon már ez is elmúlt?
kaltran
2016. szeptember 02. 12:09
Ha már a plakátokról beszélünk, essen szó a MOMA által nyomatott (kétszeresen, szó szerint) népszavazást fenébe küldő plakátról is, amit ország világ előtt mutogattak - jobban tették volna ha elállnak tőle, bár a média mintha nem is ugrott volna rá, nem is értem miért. Tehát ennek a csúcssikeres MOMA elnevezésű és gyártási számú gittegyletnek a fékezhetetlen agyvelejű kártékony bohóca, bizonyos Bokros Lajos előállt háta megett a parlament épületével komolyítva a dolgot, fergeteges Május 1. Ruhagyári készletéből megmaradt fehér színű trapperfarmer gatyájában, fölötte snájdig öltönybe burkolva bajuszba szublimáló felsőtestét és hülyeségmennyiségének teljes készletét, majd bejelentette: - Íme hát. S mutatja minden kamera a plakátképet, amint egy fiatal pár nekünk háttal ülve, egy október 2-i szavazásra buzdító plakát felé „bemutat” a kormánynak melynek jelentése (szerintük) – ne menjünk el szavazni. Nos nem kedves barátaim, a jelentése nem ez. A középső új félreérthetetlen jelét felmutatva (RTL Klub: "nemzetközileg bevett jelzés") megállt bennem az ütő. Ha ez egy plakátra kívánkozó „bevett”„ formának számít, hát én megeszem a kalapom. Ez a jel ugyanis magyarra fordítva egyenesen a pofánkba törölve azt közli velünk MOMÁSTÓL, egyáltalán nem trágár-bayerzsoltostul, hogy kapd be az izémet. A pasas lábfejének vége pedig egybeesik mintegy a kitett izéjével, ha kitette volna. Látják még leírni sem kívánkozik a dolog, pedig nekem a trágárságról nincs olyan akadémikus véleményem mint a visszaadogatóipari szakmunkásoknak. A parlament előtt, a népnek izenve plakáton, egy az egyben lefotózva és bemutatva, hogy kapd be az izémet? Hát ezt hogy? És még a hölgy is ezt mutatja, ez igazán gusztusos. És kik szokták ezt használni? Általában a macsó akcióhősök, a budiszájú kocsisok, a bunkó kamionosok, a nagypofájú kivagyi úrvezetők. Szóval ők a saját társaságukat ezek közé vizionálják. Nem is tudtam milyen jól tudják pozicionálni magukat. Erre mi most mit adogassunk vissza, a gyűrött fehér trappergatyánkat, vagy mi a jószagú eget? Remélem ezt a plakátot nem fogják kiplakatírozni, mert az végképp leviszi Magyarországot kutyába – bár ha igen, a biztos vereségük borítékolható lesz. Pamfletezni, aláiíogatni, visszaadogatni, plakátba csomagolni egójukat azt tudják. De országot vezetni….. – ne is merjenek többé...
liberálzöld.
2016. szeptember 02. 11:01
Tök jó! A plakát a törvénysértő és nem az a lopás, amire felhívta a figyelmet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!