Így udvarol Veiszer Alinda Szily Lászlónak

2016. szeptember 22. 16:22

„Hogy lehetsz ilyen átkozottul jóképű?” – kérdezi Veiszer Alinda saját műsorában Szily László riportertől.

2016. szeptember 22. 16:22

„Remélem annak, aki látta a műsort, feltűnt, hogy ez nem szerepel benne, saaaajnos a mandiner nem jutott odáig, hogy megnézze a műsort, mielőtt ír róla/véleményezi. És nyilván gyakran néznek engem, és tudják, hogy ilyen kedves kérdést minden második adásban felteszek ( ez csak vicc!), és nyilván az arcomon is látszik, hogy a kérdés tök komoly ( ez meg irónia!)” – közölte a videó kapcsán Veiszer Alinda a Facebook-oldalán.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pandaka pygmaea
2021. július 10. 13:09
Jézusmária. :D Ez a Szily, ez nem meleg véletlenül? Pont úgy csücsörít, mint Steiner Kristóf...
sainteve
2020. augusztus 23. 17:03
??? Én ha meglátnék egy ilyen átkozottul jóképű embert, akkor undoromban lehetőleg átmennék az utca túloldalára, vagy minél messzebb helyezkednék el tőle mondjuk a tömegközlekedési járművön, nehogy véletlenül belelihegje az arcomba, hogy pár forintot adjak neki, letagadva természetesen, hogy szipura kell...
mo ching
2020. augusztus 23. 17:02
Ez a kotkodáló tyúk kétszeres príma primissima díjas, úgy igyátok a szavait! Nézni nem kell, mert nézhetetlen.
thomsen
2020. augusztus 23. 16:18
Mi volt ez a pusztító alpáriság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!