Fidesz: A Jobbik szalonképtelen dolgokat finanszíroz közpénzből

2016. augusztus 25. 16:35

A Fidesz szerint a Jobbik saját vezetőinek családtagjait és szalonképtelen dolgokat finanszíroz közpénzből.

2016. augusztus 25. 16:35

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Dúró Dóra, a Jobbik frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatón azzal vádolta a minisztériumokat hogy szórják a pénzt, és méltatlannak nevezte azt is, hogy a Terrorháza Múzeum titkolózik az '56-os dalt illetően, amelyet 50 helyett szakértők szerint 10 millió forintból is meg lehetett volna csinálni.

A Fidesz reagálásában azt írta, a polgári kormányzás óta a költségvetési hiány minden évben 3 százalék alá csökkent, másfél évtizede nem volt ilyen alacsony az államháztartási hiány, csökkenő pályán az államadósság, és ez a kormány és a minisztériumok felelős gazdálkodásának is köszönhető. Hozzátették: „a Jobbik a pénzért és a hatalomért tényleg mindenre képes”, most már a baloldallal együtt az 1956-os emlékév elemeit is támadja.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. augusztus 25. 22:45
Püspököket pénzelt Soros, hogy a pápával kampányoljanak Clintonnak. Kiszivárgott: Soros György Ferenc pápa amerikai látogatása apropóján nem sajnált 650 ezer dollárt, hogy a tengerentúli katolikusokat Hillary Clinton mögé állítsa. Miután fény derült arra, hogy alapítványán keresztül miként tartja ujját a világpolitika ütőerén, új fordulatot vett a Soros György munkásságát bemutató kiszivárogtatási botrány. Ismertté vált ugyanis az a dokumentum, amely bemutatja, hogy Ferenc pápa 2015-ös amerikai látogatásának alkalmával a milliárdos miként fordított 650 ezer dollárt a tengerentúli katolikus közvélemény megdolgozására Hillary Clinton érdekében. http://valasz.hu/vilag/puspokoket-penzelt-soros-hogy-a-papaval-kampanyoljanak-clintonnak-120139
áfonya
2016. augusztus 25. 22:36
A Kopp Online hírportál szerint egyértelmű, hogy az elmúlt hetekben migránsszállító légihíd működik a török és a német városok között. A Köln-Bonn repülőtér forgalma után érdemes megtekinteni a hannoveri repülőtér 01:35 óra és 06:15 óra közötti menetrendjét is, pontosabban azon városok neveit, ahonnan a charterjáratok érkeznek: Burgasz (Bulgária), Heraklion (Görögország), Izmir (Törökország), Antalya (Törökország) és Ankara (Törökország). Willkommen! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- E hét keddjén például 00:30 órától kezdve a következő helyekről érkeztek charterjáratok a Köln-Bonn repülőtérre: 00:30 óra: Szaloniki (Görögország) 00:55 óra: Isztambul (Törökország) 00:55 óra: Adana (Törökország) 01:25 óra: Izmir (Törökország) 01:25 óra: Isztambul (Törökország) 01:50 óra: Adana (Törökország) 02:25 óra: Antalya (Törökország) 02:40 óra: Antalya (Törökország) 02:45 óra: Antalya (Törökország) 02:50 óra: Antalya (Törökország) 04:20 óra: Ankara (Törökország) 05:35 óra: En-Nádor (Marokkó) 06:05 óra: Izmir (Törökország)
áfonya
2016. augusztus 25. 22:34
Népszavazás előtti információ - Mindenkinek tudnia kell!! Az éj leple alatt légihídon szállítják a hódítókat Németországba A berlini szövetségi kormány az éj leple alatt, titokban repülőgépekkel, charterjáratokon tömegesen szállítja az afroázsiai migránsokat a németországi nagyvárosok repülőtereire, majd onnan a Migrációs és Menekültügyi Szövetségi Hivatal utasítására buszokkal a különböző befogadótáborokba. A Balkánon keresztül egyelőre nem érkeznek a migránsok Németországba, a sáskahadat szállító autóbuszok és vonatszerelvények is teljesen eltűntek, ezért az átlag német polgár azt hiszi, hogy alább hagyott a Nyugat-Európa megszállása. Csakhogy a látszat csal, mert a németországi repülőterekre éjszakánként titokban, charterjáratokon tömegesen ömlesztik a migránsokat – írja a Kopp Online német hírportál. A Köln-Bonn repülőtér (fotó: Kopp Online) Angela Merkel „nagy szakmai tudással bíró” migránsai az eddigi gyakorlattal ellentétben mostanában nem különvonatokon és autóbuszokon érkeznek meg Németországba, hanem a szilveszteri kölni, majd az azt követő további események után manapság már nem olyan szíves vendéglátó németek elől szinte elrejtve, titokban, éjszakai repülőjáratokon, majd autóbuszokkal szállítják őket a különböző befogadóállomásokra.
áfonya
2016. augusztus 25. 22:26
Emlékezzünk Bajnait is a 2014 választáskor Amerika pénzelte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!