Lázár: Marad a kötelező hit- és erkölcstan

2016. május 05. 15:45

Lázár János cáfolta az Origo értesülését: a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint ugyan gyakran felmerül, hogy csökkenteni kéne a diákok terhelését, a kötelező hit- és erkölcstan, valamint a mindennapos testnevelés marad.

2016. május 05. 15:45

Marad a kötelező hit- és erkölcstan, illetve a mindennapos testnevelés – cáfolta Lázár János az Origo értesülését. Elmondta: ugyan gyakran felmerül, hogy csökkenteni kéne a diákok terhelését, de a Fidesz elnöksége tegnap megtárgyalta és elvetette ezt az indítványt. A kerettantervet ugyan valójában felülvizsgálják, de Lázár szerint abban is benne lesz a hit- és erkölcstan és a kötelező napi tornaóra – írja a VS.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendelin
2016. május 06. 11:17
A test és a lélek egészsége egyaránt fontos, ezért a testnevelés, valamint a hit és/vagy erkölcstan kell. Amúgy a kötelezőség akkor miért nem probléma, amikor a Pázmányon jelenik meg holokauszt oktatás képében?
VakzKommondor
2016. május 06. 10:17
esetleg a rogántóni és a habonyárpi írhatná a tantervet. A tálai suta andris meg logika tantárgyat taníthatna.
Csomorkany
2016. május 06. 06:52
Szóval akkor megszüntetik.
Karbantartó9
2016. május 06. 06:31
Leginkább azokat tartom erkölcstelennek, ostobának és felelőtlennek, akik itt ostorozzák, csúfolják az erkölcstanórákat. Az ilyen szar alakoknak nem világos, hogy az erkölcs mindenekfeletti! Ettől vagyunk emberek. Az erkölcsös tudomány és az erkölcstelen tudomány élet és halál különbsége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!