Egyenlőségért vonultak fel a fogyatékkal élők Budapesten

2016. május 30. 10:05

Vasárnap újra megrendezték a Rehab Ciritical Mass-t, melyen több száz fogyatékkal élő és őket támogató személy vonult fel.

2016. május 30. 10:05

Egyenlőségért és akadálymentesítésért vonultak fel vasárnap kerekesszékes, látássérült és fogyatékossággal élő emberek Budapest belvárosában a Rehab Critial Mass-en, amelyet idén már harmadik alkalommal rendeztek meg.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
o _ A
2016. május 30. 13:52
Magyarország. Ahol buzinak, cigánynak, zsidónak, fogyatékosnak, degeneráltnak lenni dicsőség, magyarnak lenni pedig bűn!
George Soros 2.0
2016. május 30. 12:46
De hisz ezek nem tartoznak az LMBGTQI ERATWT - teamhez, tehát ők nem lehetnek elnyomott kisebbség!
crydog
2016. május 30. 11:33
Nem értem, miért kell ehhez felvonulni? Nem hiszem hogy nincsenek hivatalos fórumok ahol a kérdéses hiányosságokat meg lehet oldani. Az akadálymentesítés az logisztikai kérdés, az "egyenlőség" meg inkább olyan balos maszlagnak tűnik. Homályos, ideologizált libsi fogalom. Egy fogyatékkal élő embert a társadalom magasan tolerál, ebben mit kellene jobban tenni? Milyen egyenlőtlenségről beszélnek? Az emberek röbb mint felének van ilyen-olyan fogyatéka ami hátrányosan érinti a mindennapokban. Szeretnék kérni mindenkit akinek fogyatékossággal élő rokona, ismerőse van, hogy legyenszíves írjon le példákat amikor az "egyenlőtlenség" esete forgott fenn, mert őszintén szólva elég humbugna tűnik.
Paragun
2016. május 30. 10:57
Faszomba már a sok kisebbséggel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!