Elkészült az OMSZ legújabb maffiózós kisfilmje

2016. április 08. 14:57

Az Országos Mentőszolgálat humoros videókampánya folytatódik. Ebben a részben a maffiózók újraélesztési kísérletét mentősök szakítják félbe, míg a maffiózók az OMSZ 1%-os felhívását zavarják meg.

2016. április 08. 14:57

A nagy sikerű előző rész után megérkezett az Országos Mentőszolgálat legújabb maffiózós videója. Ezúttal az OMSZ 1%-os felajánlásokért kampányol. A maffiózók azonban rossz néven veszik, hogy a mentősök félbeszakították őket egy újraélesztésben, ezért megzavarják az OMSZ kampányát.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2016. április 10. 10:26
Tényleg jó! ...Amúgy Győrfi Pál a legjobb az összes szervezet szóvivője közül. A rendőrségnél pl. azt gondolják, hogy egy szóvivőnek elég üde szőkének lennie, az ügyészségi szóvivők egy része pedig otrombán pösze...
peti
2016. április 09. 19:13
Ez simán jobb, mint az "eredeti" magyar, ami csak egy gyengécske másolata az angol eredetinek. Pedig Csuja az egyik kedvenc szinészem, és értem, hogy muzsáj volt "leforditani" az eredetit a tömegeknek, de tehettek volna bele valami csavart, sima másolás helyett. Mondjuk ebben a filmben meg a dobozok mögül kikukucskáló gengszterek túlzottan börleszkesek (ez igy van magyarul?), egyszerűen nem illik bele az a jelenet, de ez legyen a legnagyobb baj.
Gullwing
2016. április 08. 19:05
Jópofa. Tetszik. Akinek meg nem azért meg mennyen csak a mentő. Minél sűrűben. Mert megérdemli.
csuka
2016. április 08. 16:09
FIDESZ/DSZ - OMSZ koprodukció?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!