Szalai Viviennel beszélte meg, nem engedték be a Story Gálára Pataky Attilát

2016. február 15. 13:24

Családját is vitte volna a Story Gálára Pataky Attila, ám ezt a Story főszerkesztőjével beszélte meg, aki közben a Tények hírigazgatója lett, így nem engedték be az eseményre.

2016. február 15. 13:24

Rendkívül részletesen mesélte el a FOREVER TV-nek Pataky Attila, az Edda frontembere, hogy miért nem engedték be a Story Gálára. Korábban ugyanis azt egyeztette le Szalai Viviennel, a korábbi főszerkesztővel, hogy családjával érkeznek, hatan. Azonban Szalai időközben a TV2-höz távozott, ezért Pataky csak két családtagjával mehetett volna be. Ő egy évig nem fog szerepelni ezért a Storyban, az újságírókat azonban akár családjukkal együtt is várja koncertjeire.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. november 29. 05:07
A Rába Hymea nem lóbálta ott a csöcseit? Hogyhogy?
Harangláb
2016. november 29. 05:06
Igaza van, valamit valamiért...
Nemzeti Mutyikos
2016. november 29. 05:06
repedt sarkuseggu fideszes...
kurbitalis
2016. november 29. 05:06
Indulás előtt még egy telefon, regisztrálták-e az egész családot. Oszt annyi. Hiányzott neki az a primitív, ember alatti, celebes puccparádé?! Most őszintén: volt-e ott egyetlen egy intelligens, művelt ember?! Csak szegény "gerófnét" sajnáltam. Igazán meggyőzhetné már valamelyik igaz barátja, hogy ne csináljon bohócot magából, őrizze meg a méltóságát. Valaha európai hírű táncosnő volt, a legnagyobb színművészeinkkel említették egy szinten. Ne alacsonyodjék le holmi bulvár szennyipari szintre. Még mindig nem késő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!