Tarlós: A „tarlósozásnak” semmi értelme

2016. január 08. 20:27

Ha valaki a „tarlósozástól” élvez, az megteheti, de különösebb értelme nincs – mondta Tarlós István főpolgármester, aki valószínűsítette indulását a 2019-es választásokon, és szópárbajba keveredett a HírTv munkatársával.

2016. január 08. 20:27

Néha az az érzésem, hogy ma már normálisan gondolkodni csak titokban lehet” – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Tarlós István főpolgármester, aki azt állítja, beleunt az intrikákba. Ugyanakkor úgy véli, a változásokhoz idő kell, ezért nem tartja kizártnak, hogy 2019-ben ismét elindul a főpolgármesteri székért. 

A Népszabadság videója kiemeli, amint a politikus hangot adott annak, zavarja, hogy a médiában nem az jelenik meg, amit ő mondani szeretne, hanem amit mások szeretnének, hogy mondjon. „Az örökös tarlósozásnak, meg tarlós büntetésének semmi értelmét nem látom. Ha valaki ettől élvez, az megteheti, különösen otthon, az asztala mellett.” 

A sokszor vidám hangulatú eseményen azt is elárulta, miért ivott, és „mire izgul”, pontosabban: mire nem.

Bár a főpolgármester előre jelezte, a január 11-ei bírósági tárgyalásig nem kíván a Mahir Cityposter hirdetőoszlopainak bontásáról beszélni, a HírTV munkatársa mégis megpróbálta erről faggatni. Tarlós végül egy „nem vagyok pszichiáter” kijelentéssel szerelte le az újra és újra próbálkozó újságírót, aki szerinte nagyot hall. (A szópárbaj a teljes felvételen 1 óra 6 perc 30 másodperctől látható)

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2016. január 11. 07:52
http://ripost.hu/cikk-botrany-a-bkk-nal-kirugtak-a-brutalisan-megvert-ellenornot/?source=hirkereso
Learten
2016. január 11. 00:05
"Persze, semmi, csak befejezték a 4-es metrót..." A világ legdrágább (nem az egyik legdrágább, hanem a legdrágább!) metróját fejezték be amit tized annyiért a villamosközlekedés fejlesztésével símán kiváltható lett volna. "...újratárgyalták a főváros számára előnytelen szerződéseket, és újakat kötöttek helyettük..." De Bp. újra hitelt vett fel, tehát mégsem sikerült olyan jól a dolog. "...elkészült a Bálna, pedig rohadhatott is volna még évekig." Meg sem kellett volna építeni, ha tarlós helyébe lettem volna azonnal bontásra ítéltem volna. Már az csoda hogy a sok műszaki hibát rendberakták, de ez még rendben is van viszont ahogy kinéz az kész katasztrófa és ezen nem tudnak javítani. "Megújul a budai vár, és végre olyan funkciót kap, ..." És pont egy közel 80% GDP arányosan eladósodott ország legfontosabb célja egy ilyen cél... Grat! "Az észhez térésen, kedves vitatársam, már túl vagyunk." Úgy látszik nem, van egy nagyon egyszerű magyar mondás: Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér. Hát ez úgy néz ki nem sikerül az államnak. A budai várba költözés után csak nem a parlamentet is eladják? Hisz a földekre is azt mondta a fidesz hogy amíg hatalmon lesznek nem adnak el egyáltalán semmilyen állami földet... "Hogy lesz-e komolyan vehető alternatíva 2018-ban, őszintén szólva kétlem. Még akkor is, ha a Fidesz, mint olyan széthullana, a választói ugyanis nem fognak széthullani." Ha olvasol híreket akkor ezt le sem írtad volna. Nem ártana revidiálnod ezt az álláspontot. A választók tényleg lendületből újra fideszre fognak szavazni, de az katasztrófához fog vezetni szerintem. Bár nem tudok a jövőbe látni, remélem tévedek.
Learten
2016. január 10. 15:48
Ja és tévedés ne essék ez van szinte minden téren, pl. a MÁVnál is. Ha 2 ember ül egy autóba olcsóbb mint a máv tarifa+helyi közlekedési díjak, arról nem is beszélve hogy kényelmesebb és házhoz lehet menni.
Aerion
2016. január 10. 14:44
Megnézteem a sajtótájékoztató vonatkozó részét, a magam részéről semmiféle szópárbajt nem láttam. Olvasatomban az történt, hogy a Simicska TV (tudjátok, amit 2014 novemberében a balliberálisok megnyilatkozásaiban úgy szerepelt, hogy, idézem: mocskos Hííír TV, vááááááhh!!! kb.)tisztelt riportere a megbízó szája íze szerint kérdezve végezte a munkáját. A többiek meg kiröhögték. Egyikük se tehetett semmi mást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!