Izraeli nagykövet: Európa nem áll készen a migránsválság kezelésére

2016. január 20. 11:05

Elfogadhatatlan, ha a migránsok meg akarják változtatni az európai szokásokat – mondta Ilan Mor kedden a Faktor TV-ben. Izrael budapesti nagykövete szerint Európa nem áll készen arra, hogy megbirkózzon a migránsválsággal.

2016. január 20. 11:05

Európa még nem áll készen a migránsválság kezelésére – mondta Ilan Mor kedden a Faktor TV-ben. Izrael budapesti nagykövete szerint a menekültügy kapcsán fennáll a veszélye annak, hogy megerősödnek a szélsőséges szervezetek, mert ők a félelemre építenek. A nagykövet kifejtette, hogy természetesen segíteni kell a nehéz sorsú menekülteken, ugyanakkor teljes mértéken elfogadhatatlannak tartja, ha a migránsok meg akarják változtatni az európai szokásokat.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Malcolm Reynolds
2016. január 21. 16:43
sokáig nem értettem miért nem alakult ki olyan erős összetartó egymást segítő közösség a magyarok között mint mondjuk a lengyelek esetében nyugaton.....a cikk alatti kommentek sokat segítenek ennek a megértésében. Adva van egy ember aki azt mondja amit sokan mondunk már a migriválság kezdete óta. Igazat ad azoknak akik szerint veszélyben európa az európai kultúra. A válasz egy konstans gyűlöletcunamai amit kap. Sőt számonkérik rajta sorost ami azért lássuk be kb olyan mintha orbánon számonkérnék gyúrcsányt vagy fordítva.:))
El Presidente
2016. január 21. 10:19
Ritka azon percek egyike, amikor egy magas funkcióban lévő zsidó mond valamit, én meg egyetértek.
mokány
2016. január 21. 04:58
A pogány és a nem pogány között is ez az egyik fő különbség.
KannibálTatárÚr
2016. január 21. 02:17
..."Európa nem áll készen arra, hogy megbirkózzon a migránsválsággal." Már vagy kétezer éve nem áll készen, amikor a zsidó migránsok foglalták el Európát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!