Vegyük végig

2015. november 20. 15:22

Havasi, mint a miniszterelnök sajtósa, intézkedett a stáb eltávolítása ügyében. Kérdés: egy miniszterelnöki sajtós milyen alapon intézkedik a házelnök hatáskörébe tartozó ügyben?

2015. november 20. 15:22
Bodacz Balázs

„Vegyük végig:

- Havasi szerint az esemény »nem sajtótájékoztató«, hanem »sajtónyilatkozat« ezért »nem publikus«. Aki értelmezi számomra ezt a mondatot, az vendégem egy sörre.

- Havasi szerint az RTL »megsértette az országházi sajtótudósítás rendjére vonatkozó házelnöki rendelkezést«. Ismétlem: H Á Z E L N Ö K I rendelkezést. Havasi, mint a miniszterelnök sajtósa, intézkedett a stáb eltávolítása ügyében. Kérdés: egy miniszterelnöki S A J T Ó S milyen alapon intézkedik a H Á Z E L N Ö K hatáskörébe tartozó ügyben? Úgy is, mint: a végrehajtó hatalom stábja milyen alapon intézkedik a közjogilag magasabb szinten álló törvényhozói hatalom stábjának hatáskörébe tartozó ügyben? Aki ezt a helyzetet megmagyarázza, az is kap egy sört, csak neki már ki is töltöm egy pohárba.”

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. január 21. 07:23
Ezt a kérdést feltették Lázárnak is. A dolog egyszerű nem sajtótájékoztató volt, így oda csak azok mehettek akik hivatalosak voltak.
Bolond Istók
2016. január 03. 10:43
Úgy látszik "geci" egy varázsszó. Ha a nagy mágus Szürke Lajos kimondja, a pénzével megdelejezett emberek világnézetet, véleményt és még talán jellemet is váltanak.
Zokni
2015. november 27. 18:30
"Kitiltották az Országgyűlés épületéből az RTL Klubot, amiért a csatorna stábja megszegte a sajtótudósítás rendjére vonatkozó szabályokat csütörtökön." - írja, hogy ehhez nem volt mit hozzátenni. Nana. Hogy jobban értse, és társa nehogy összetévesszen egy volt szadeszossal megpróbálom megmagyarázni egy primitív példával a dolgot. Ha Ön megállapítja, hogy a (leendő vagy volt) feleségét megdugták a hitvesi ágyban, az még nem kielégítő hír. Önnek... Ugyanis ezt Ön csak HALLOTTA egy szomszéd "baráti" szívességének köszönhetően. De nem Ön volt, mert akkor nem is volt otthon! Akkor ki a lópikula helyettesítette Önt a házastársi kötelezettsége teljesítésében? Ezt kérdezi Szerző is: ki az a Havasi Bertalan, hogy hivatali intézkedést foganatosítson a Házelnök nevében? Azzal söröz egyébként, akivel akar, csak vigyázzon, nehogy véletlenül kulcsot adjon neki a lakásához...
pollip
2015. november 27. 18:30
Vegyük végig: az rtl kért és kapott engedélyt forgatásra, de nem oda, ahol forgatni akart. A kis huncut..: http://index.hu/kultur/media/2015/11/20/rtl_klub_parlament_kitiltas_botrany/ Műprobléma, álbalhé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!