A liechtensteini herceget fogadta Orbán Viktor

2015. szeptember 14. 19:50

Az állam a harmadik évezredben című könyve magyarországi bemutatója miatt érkezett Budapestre II. János-Ádám liechtensteini herceg, akit fogadott Orbán Viktor is, a felsőoktatási államtitkártól pedig Pro Cultura Hungarica emlékplakettet vesz majd át.

2015. szeptember 14. 19:50

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő este az Országházban fogadta II. János-Ádámot, Liechtenstein hercegét – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel. II. János-Ádám Az állam a harmadik évezredben című könyvét kedden mutatják be az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetemen. Ezt követően a magyar kultúra értékeinek külhoni megismertetésében szerzett érdemei elismeréseként Pro Cultura Hungarica emlékplakettet vesz át Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkártól - tette hozzá a sajtófőnök.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FrNo
2015. szeptember 14. 20:03
Liechtenstein Európa legnormálisabb országa, ahol az uralkodó nem csak egy kirakat.
Akitlosz
2015. szeptember 14. 19:57
Államfőt államfőnek szokás fogadnia, nem holmi rangban alatta álló miniszterelnöknek. Ez a diplomáciában sértés, lekezelés. Lásd, amikor Szijjártó minisztert Amerikában csak egy államtitkár fogad.
pollip
2015. szeptember 14. 19:56
Ballib szerint nemzetközileg elszigetelve....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!