Szerelmük miatt kellett menekülniük

2015. július 27. 10:09

Egy síita-szunnita szerelmespár a családok fenyegetése miatt indult a Közel-Keletről Németországba. A nőt apósa fél szemére megvakította. Hazájukban ruhaüzletük volt.

2015. július 27. 10:09

Az RTL Klub híradója egy iráni-afgán szerelmespárt mutatott be, akik a Keleti pályaudvarnál várják, hogy Németországba utazhassanak tovább. Elena síita, Esszan szunnita; családjaik pedig nem tudták elfogadni ezt a vallási különbséget. Először Iránból kellett menekülniük, a lány családjának haragja elől, majd afganisztáni otthonukat kellett elhagyniuk a vallási gyűlöletből fakadó támadások miatt. Elena apósa egyszer úgy megverte a fiatal nőt, hogy az fél szemére megvakult. 

Esszannak hazájában ruhaboltja volt, és azt reméli, Németországban is sikeres vállalkozó lehet. 

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2015. július 27. 21:18
"Az RTL Klub híradója..." Ennyit erről. Az RTL az új idők Pravdája. Nem érdekel senkit csak a nyugdíjasokat és a pártapparátcsikokat, akik azért nézik, hogy mostanában mit kell mondani. Ha véletlenül igaz is lenne, akkor is millióból egy.
illesl
2015. július 27. 21:12
A sátáni rtl klub hihetőbb történettel állhatna elő a népvándorlók népszerűsítése során. Mutassanak nekem egy olyan mohamedánt, aki keresztet hord a nyakában. Legalább annyira utálatos ez mohamedánok számára, mint a zsidók számára az, amikor amikor IV. Antiochus a jeruzsálemi Templomban Zeusz oltárt állíttatott fel, disznót áldozott és büntetlenül benyomult a Templomban a Szentek Szentjébe. Most nagy bakot lőttek ezzel az ostoba hírrel. Sokkal inkább hatékony lenne az rtl klub sátáni csapata, hogy valami rossz hírt talált volna ki a népvándorló pár kisfiáról. Pl. részeg skinhedek megkéselték a kisfiút. A anya hiába könyörgött a skinheadeknek, azok a gyermek megkéselése előtt a kisfiú szemeláttára megerőszakolták az anyát... Esetleg pedofil papok csábították el a kisfiút és 5 szerzetes megerőszakolta a fiút.... Esetleg egy másik nagyon hatékony ág. A kisfiú a népvándorlás során fertőzést kap. A magyar orvosok megtagadják gyógykezelését a tb papírok és megfelelő biztosítás hiányában. Ekkora nagy bakot a sátáni rtl klub régen lőtt már...
dodóbá
2015. július 27. 20:28
És ha a férje verte ki a feleség szemét? Messziről jött ember azt mond amit akar. Mellesleg a nő eléggé zavartan viselkedik, mint aki terror alatt van tartva.
dodóbá
2015. július 27. 20:09
Ehhez a riporthoz képest az M1 propaganda híradói kész BBC sztenderdek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!