Helyi Jobbik-elnök lett a szigetvári KDNP-vezető

2015. július 16. 21:52

Szentesi Jánosné, a szigetvári KDNP eddigi elnöke lett a Baranya megyei város Jobbik-szervezetének új vezetője. A hvg.hu szerint egy őszi jobboldali belharc állhat a helyben emblematikus figurának számító politikus döntése mögött.

2015. július 16. 21:52

A Jobbikba igazolt a KDNP szigetvári elnöke, adta hírül a hvg.hu. A hírportál úgy tudja, Szentesi Jánosné azért döntött a Jobbik mellett, mert a helyi Fidesz és a KDNP gyakorlatilag szétesett az önkormányzati választást követően.

Ősszel a helyi KDNP nem a hivatalban lévő, a Fidesz országos pártközpontja által támogatott fideszes polgármestert, hanem a Fidesz megyei szervezete által támogatott alpolgármestert támogatta, aki mögött a Jobbik is felsorakozott. Végül nevető harmadikként egy független jelölt futott be. A Fidesz azt követően, hogy a párt képviselő-testületi többségét is bukta, feloszlatta helyi szervezetét.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. július 17. 10:37
Megkezdődött a fineszes karrieristák átszivárgása a Jobbikba. Érzik a bukta közeledését. A jobbik veszte lesz, ha nem az eddig bátran kitartó tagjait helyezi pozícióba, hanem a helyezkedő "ejtőernyősöket". Sok veszélyt rejthet magába az, ha a "pálfordulókat" öleli keblére a Jobbik. Ezek, vagy beépített emberek és a bomlasztást fogják szolgálni és végbevinni, vagy csak megélhetési helyezkedők, akik bármikor hátat fordíthatnak a Jobbiknak, ha az érdekeik úgy kívánják. Vona Úr! Nagyon gondolja meg, hogy kiket enged a pártjába! Persze belehet engedni bárkit, de az "álljon a sor végére" és hosszú évekig bizonyítson. Ha majd letett valamit a nemzeti oldal asztalára, akkor majd kaphat pozíciót a "létra első fokán. A "nyesegetés" helyett erre ügyeljen, Vona Úr!
Mindjárt
2015. július 17. 09:54
Nagyon sok az olyan nemzeti érzelmü Fidesz vagy KDNP politikus aki érzelmileg kötelebb van a Jobbikhoz mint a Fidesz/KDNP-hez. Nem hiszem, hogy sok ilyen politikus el is hagyja a Fidesz/KDNP-t és a Jobbikhoz csatlakozik mert annak anyagi következményei vannak. Ugyan akkor a támogatóknál nincs anyagi visszatartó erő és az a gyanum, hogy 2018-ban nagyon sok nemzeti érzelmü Fidesz/KDNP szavazó a Jobbikra szavaz.
Felebarát
2015. július 17. 09:44
azért ez sokat elmond...ha csak így át tud lépni a kdnp-ből a jobbikba
Mindjárt
2015. július 17. 09:39
Érdemes elolvasni a tényeket erről a zoltai gusztáv bolsevik patkányról. http://hu.metapedia.org/wiki/Zoltai_Guszt%C3%A1v Egy nagyon mocskos bolsevik patkány. Magyarázhatjátok ahogy csak akarjátok de aki védi azt, hogy a Fidesz magyar adófizetők pénzéből milliókat adjon egy ilyen bolsevik patkánynak az legalább ne hazudja magát magyarnak és nemzetinek. Csak a patkányok védik a patkányokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!