Elkapták a melegjogi aktivista támadóját

2015. július 22. 11:09

Július 20-án Budapesten az utcán támadták meg azt az olasz férfit, aki azzal vált ismerté, hogy a tavalyi melegfelvonuláson papnak öltözve, pénisszel díszített, árpádsávos Nagy-Magyarország képpel jelent meg egy kamionon. Támadója – akit a rendőrség elfogott – eltörte a férfi orrát.

2015. július 22. 11:09

Hétfőn a főváros IX. kerületében, a nyílt utcán egy ismeretlen rátámadt Andrea Francesco Ermanno Giulianora. Az olasz férfi tavaly azzal került reflektorfénybe, hogy a budapesti melegfelvonuláson papnak öltözve jelent meg, egy Nagy-Magyarországot ábrázoló táblával, melyre péniszt rajzolt. A hétfői támadásban Giulianónak eltört az orrcsontja, a támadó pedig elmenekült.

A rendőrség szerda reggel adta közre a hírt, hogy a józsefvárosi Tolnai Lajos utcában elfogtak egy 26 éves boldvai férfit, P. Marcellt, akit azzal gyanúsítanak, hogy a fenti támadás helyszínén előzmény nélkül megütött egy járókelőt, nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozva a sértettnek. A Police.hu-n arról is írnak, hogy a támadó azonosítása a cselekmény után rövid időn belül megtörtént, és az elfogatóparancs kiadását követően, csütörtökön délelőtt őrizetbe is vették a gyanúsítottat. P. Marcellt kihallgatták, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. 

A 444 hétfő délelőtti cikkében azzal vádolta a rendőrséget, hogy a Giulianot ért fenyegetések kapcsán lényegében nem nyomoznak. Ugyanaznap este pedig arról adtak hírt, hogy az olasz férfi TASZ-os ügyvédje, Sánta Szabolcs Miklós szerint egyelőre nem ismert a támadás oka, és semmi nem utal homofób indítékra.

Mire számítottak?” – kommentálta a támadást Érpatak polgármestere, Orosz Mihály Zoltán a Facebookon. A politikus „hecc buzinak” nevezte Giulianot, és azt írta, a „TASZ kalapok” jobban tennék, ha „befejeznék a magyar társadalom provokálását”.

Összesen 380 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2015. július 23. 15:54
Csak az orrát törte el?
Fakutya Lázár
2015. július 23. 11:12
Gaudi-Nagy Tamás mi a lo**zt csinál?????????????, Azért lépett (kiléptették egyébként mert nem volt elég cuki) a Jobbikból hogy a Nemzeti Jogvédő Szolgálatot teljes erejéből vigye Felvette már a kapcsolatot az Igazságosztóval???????????
Fakutya Lázár
2015. július 23. 11:10
Miért nem veszik nálunk komolyan a hatóságok a nemzeti jelkép megsértését / gyalázását? Amikor nálunk a Szent Koronát vagy más nemzeti jelképünket (Árpád-sáv) nyilvánosan gyalázzák, akár egyszerű állampolgárok, akár közszereplők, a hatóságok nem csinálnak semmit, nem indítanak vádat, ezzel szemben tőlünk nyugatabbra vagy más ex-VSZ országokban nem haboznak büntető eljárást kezdeményezni a hatóságok. Amerikában nem egyszer pereltek 14 (!) éveseket az USA zászlajának meggyalázásáért. http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__6351510-miert-nem-veszik-nalunk-komolyan-a-hatosagok-a-nemzeti-jelkep-megserteset-gyal
Fakutya Lázár
2015. július 23. 11:08
Végre megmutatta a demokrácia igazi arcát a Szent Korona-gyalázó népkedvenc Az állítólag tót, de az ószövetségi mentalitás minden aljas elemével - illetve az arcvonások letagadhatatlan, ordító árulkodásával - felvértezett Varga Viktor nevű percember ismét bebizonyította, hogy az új Btk. 334. paragrafusa, a nemzeti jelképek gyalázásának tilalmáról szóló rendelkezés papírosa legfeljebb arra jó, hogy az alant látható férgek egy esetleges legközelebbi, a plebs által ismét szorgosan megtapsolt nyilvános eseményen esetleg kitöröljék vele azon fertályukat, ami aberrált életvitelük legjelentősebb örömforrását jelenti. A képen letolt gatyával, fején egy korona másolattal látható a kasza sóban https://kuruc.info/r/26/136516
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!