Orbán és Simicska Felcsúton: Régi csibészek az Omega-koncerten

2015. június 14. 15:41

A szombat esti Omega Oratóriumon a Pancho Arénában fideszes politikusok és Simicska Lajos karaktereit használó animáció futott a háttérben a Régi csibészek című szám alatt.

2015. június 14. 15:41

Orbán Viktor és Simicska Lajos főszereplésével készült animációs filmet játszottak a Régi csibészek című szám háttereként a szombati Omega Oratórium koncerten a felcsúti Pancho Arénában – írja az Origo egy olvasótól kapott fotóra hivatkozva. Simicskán és Orbánon kívül Áder János, Kövér László és Lázár János karaktere is feltűnik a klipben, miközben szól, hogy „régi csibészek, nem ismernek engem meg”.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. június 15. 15:17
Sajnálom az omegát, hogy kényszert érzett politikai állásfoglalásra. Bölcsebb lett volna, ha hallgat. Szerintük ez egy vicc, hogy nevessenek az emberek. A video nézésekor arcizmom sem rezdült, pedig szeretem a jó vicceket, olyat, ami ötletes, furfangos. Ez gagyi volt.
Mindjárt
2015. június 15. 07:57
Ez a nemzeti, Jobbik szavazó nem akarja elhamarkodottan kivágni a Fideszt a hatalomból. A Fidesz kormányt csak akkor szeretném távozni ha Jobbik igazán elég erős lenne ahhoz, hogy átvegye a kormányt a Fidesztől. Idő kérdése és eljutunk oda mert a fiatalok körében Jobbik a legnépszerűbb. Jobbik lessz kormányon, ha nem 2018-ban akkor 2022-ben. Az a legfontosabb, hogy a Fidesz ne vérezzen el idő előtt ami a magyargyűlölő MSZP/DK/PM/LMP bolsevik patkányoknak alkalmat adna megint a hátunkra mászni. Azt pedig egyetlen épeszü magyar ember se szeretné.
lajkakutyus
2015. június 14. 21:11
Gyurcsány, Tóbiás, Szigetvári képe elött a leégett a cigányok sátra c. dal menne.
Tintamin
2015. június 14. 19:10
Wooooow! Mi a faszért kellett akkor az a kurvanagy terelés előtte???? Csak így engedték be őket, hogy véresre nyalták Viktor farkát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!