Felmentették Kocsis Istvánt

2015. június 11. 13:13

A Népszava arról ír: értesülése szerint a Kaposvári Törvényszék első fokú, nem jogerős ítéletében felmentette Kocsis Istvánt, a Magyar Villamos Művek Zrt. egykori vezérigazgatóját. Kocsist hűtlen kezeléssel vádolták.

2015. június 11. 13:13

A Fővárosi Főügyészség 15 milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádolta Kocsist, az MVM, illetve Kovács Józsefet, a Paksi Atomerőmű volt vezérigazgatóját és még négy vádlott-társukat. A pontos vád bűnszervezetben elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette volt. 

A Népszava arról értesült: a Kaposvári Törvényszék első fokú, nem jogerős ítéletében felmentette Kocsis Istvánt, a Magyar Villamos Művel Zrt. egykori vezérigazgatóját. Kocsis feleségét azonban elítélte a bíróság 2 év, 5 évre felfüggesztett börtönbüntetésre. Elítélték Szász Andrást, az MVM volt főtanácsadóját is. A másik három vádlottat felmentette a Törvényszék. Az első fokú ítélet nem jogerős.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Várkert bazár
2015. június 12. 06:11
tóth mária [Hozzászóló kiszűrése] 2015. június 11. 15:29 @Iván Gyeprefos Brüsszelben reklamálj, Orbán kivágta volna a komcsi és AVH-s utódokat, de nem engedték neki! Hogy hogy nem engedték? orbán milyen szabadságharcos hogy ha az eu vakkantására rögtön becsicskul? Csak itthon veri a nyálát a szabadságharcról, brüsszelben csicskaként hunyászkodik meg a gazdái előtt
Várkert bazár
2015. június 12. 06:06
VakzKommondor [Hozzászóló kiszűrése] 2015. június 11. 14:16 a nagy nertársi elszámoltatás elmúlt hat évében volt már akit megbüntettek? Igen. Azt aki rákiabált a rabbira hogy utűlom a zsidókat De őt 1 nap alatt, gyorsított eljárással A hülyéje ahelyet hogy zsidónak vallotta volna magát, úgy még 15 Milliárdot is lophatott volna, akkor is megússza
Tintamin
2015. június 12. 00:37
Az egyik legnagyobb ketlaki szelhamos!!! Itt megvettej a birot kilora, vagy szokas szerint Polt Peti szolt, hogy nem kell kokolyan venni az ugyeszi melot....
gudmen
2015. június 11. 23:20
a maszop több szocit csukott le mint a 2/3-dos elszámoltatok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!