KAP bebizonyítja, hogy bevándorló vagy

2015. május 21. 14:32

A Showder Klub humoristája, Kovács András Péter egy 10 kérdésből álló teszttel bebizonyítja bárkiről, hogy gazdasági bevándorló és/vagy terrorista.

2015. május 21. 14:32

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2015. május 22. 10:14
Csak a buzik problémájával ne viccelődjünk..
Várkert bazár
2015. május 22. 09:03
A Showder Klub valóban szokott politizálni Legalábbis régebben, amikor még néztem De akkor éppen majdnem minden műsorban gyurcsényra tettek megjegyzést És Fábry is állandóan gyurcsányt ekézte, egyszer le is köpte az életnagyságű papírbábúját Úgyhogy elfogultsággal csak fideszdroid vádolhatja ebben az esetben az RTL-t Amúgy a földig kell őket rombolni, ahogy Vona Gábor megmondta
Várkert bazár
2015. május 22. 09:00
orbánnak most véletlenül igaza van Csak éppen megint ezt csinálja "Ne azt nézzék, amit mondok, hanem azt, amit teszek" Tényleg, bezárta már a debreceni menekülttábort? Mert ha nem, akkor megint HAZUDIK!
RAMBO
2015. május 21. 20:40
Ha jól értem, félünk a gazdasági bevándorlóktól. Nem akarjuk, hogy bejöjjenek, mert elveszik a munkát. (Nem a terroristákról és/vagy menekültekről van szó, hanem a gazdasági bevándorlókról.) Mondjátok, nem érzitek kurvára cikinek, hogy egy csávó kapcsolatok nélkül, nyelvtudás nélkül elveszi a munkátokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!