Fidesz: Ma a keményen dolgozó emberek figyelmet és támogatást kapnak a kormánytól

2015. május 01. 13:45

A Fidesz-kormány 2010 óta következetesen képviseli a keményen dolgozó emberek érdekeit - írja a Fidesz közleménye. Egykulcsos SZJA, családi adókedvezmény, minimálbér-emelés, a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzése, rezsicsökkentés - sorolják a kormányzati eredményeket, egyúttal kilátásba helyezve a folytatást.

2015. május 01. 13:45

A Fidesz-kormány 2010 óta következetesen képviseli a keményen dolgozó emberek érdekeit - közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel. A párt hangsúlyozta: ma a keményen dolgozó emberek figyelmet és támogatást kapnak a kormánytól. 

Igazságos, egykulcsos, alacsony személyi jövedelemadót vezettünk be és visszaállítottuk a családi adókedvezményt. Ezzel összesen 3600 milliárd forintot hagytunk a családok zsebében, 1300 milliárd forintot csak a családi adókedvezménynek köszönhetően" – írja közleményében a nagyobbik kormánypárt. Hozzáteszik: támogatják a munkahelyteremtő beruházásokat, elindították a munkahelyvédelmi akciót, a legnehezebb helyzetben lévőknek a közfoglalkoztatás keretében biztosítanak munkát. „Emeltük a minimálbért és megőriztük a nyugdíjak vásárlóértékét, sőt az alacsony inflációval növeltük is. Csökkentettük a rezsit és végigvisszük a bankok elszámoltatását” – idézi fel a Fidesz közleménye.

Felhívták a figyelmet arra, 2016-ban tovább csökkentik a személyi jövedelemadót, a kétgyermekes családok újabb segítséget kapnak a családi adókedvezmény növelésével valamint jelentősen csökkentik a sertés tőkehús áfáját és egyes közszolgáltatási díjak mértékét.
A Fidesz célja, hogy 2016-ban minden magyar család léphessen egyet előre!” – közölte a párt. 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. május 02. 16:07
900 Forintról beszélünk? Gyerünk vaze, ki a békemenetre! Hogyan hálálhatnánk meg? 2 nap közmunkát fölajánlok cserébe. Felcsúton bár, vágatnám a füvet. Óh! Féregarcú gecik.
Tintamin
2015. május 01. 23:01
A KURVAANYÁD KAP FIGYELMET! Hogy nem szakad rád az ég a keményendolgozókisemberezéskor, ti tolvaj suttók!!! Ha nem kerültök sittre, akkor fájdalmas és hosszú haldoklást kívánok mindannyiótoknak, mert megérdemlitek.
tabakur
2015. május 01. 21:42
3600 milliárdot hagytak a családoknál------igen meg 3000 milliárdot el is vettek egy mozdulattal. A kormánybarát számvevőszék szerint 5 év alatt 5700milliárd forintos "kiigazítást" eszközölt a kormány.Bevezettek közel 50 új adónemet. Ezek biztos csökkentették az adóterhelést.A keményen dolgozó kis embernek már csak az egyetlen problémája,hogy hétvégén melyik fűtött ,üresen kongó focipályát látogassa meg családjával.
vakhangya5
2015. május 01. 20:54
"""A Fidesz-kormány 2010 óta következetesen képviseli a keményen dolgozó emberek érdekeit - írja a Fidesz közleménye. Egykulcsos SZJA, családi adókedvezmény, minimálbér-emelés, a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzése, rezsicsökkentés - sorolják a kormányzati eredményeket, egyúttal kilátásba helyezve a folytatást.""" Ehhez képest mi is történt? A keményen dolgozó kisember nettó bére semmit sem változott. A keményen dolgozó kisember közmunkabére meg sem közelíti a törvényileg a multikra vonatkozó minimálbért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!