Hűtlen kezelés gyanújával nyomoznak az Országos Roma Önkormányzatnál

2015. április 08. 16:07

Az ORFK közölte: hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozás folyik az Országos Roma Önkormányzatnál (ORÖ) ismeretlen tettes ellen.

2015. április 08. 16:07

Hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozás folyik az Országos Roma Önkormányzatnál (ORÖ) ismeretlen tettes ellen – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata szerdán az MTI-vel.

Az ORFK a RomNet portál korábbi hírére reagált az MTI megkeresésére. A honlap a cikkében azt írta, hogy egy újabb, a Híd a munka világába projekttől független ügyben, hűtlen kezelés gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség az ORÖ ellen.

Az ORFK Kommunikációs Szolgálata ennek kapcsán azt közölte az MTI-vel: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hűtlen kezelés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. További információt a folyamatban lévő nyomozásról nem adhatnak – írták.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. április 08. 19:53
Ezt a sok éretlen élcelődőt! Itt viccelődnek a más kárán, mintha nem ezt is az adófizetőknek kéne a végén kipengetni! A másik poszton is röhögnek szögín cigánokon, meg a sok dolgos kezükön, amik miatt nem deportálták őket anno. Ilyen rasszista izét már rég nem olvastam, eszerint a zsidók dolgos kezére nem volt szükség??? Vagy nem voltak dolgosak????
Szúnyog
2015. április 08. 18:13
Hihetetlen. Cigány nem lop. A rendőrség lehet rasszista.
kjkj945
2015. április 08. 17:38
Már megint?? Vagy még mindig?
magnamater
2015. április 08. 17:17
Hűtlen kezelés gyanúja már akkor fennállt, mikor a pénzt megkapták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!