Szombaton jelenik meg mostantól a Vasárnapi Hírek

2015. március 18. 12:47

A vasárnapi zárva tartás miatt mostantól már szombaton megjelenik a Vasárnapi Hírek. A lap nagy részét ugyanis hipermarketekben vásárolták az olvasók, de azok ugye mostantól zárva lesznek vasárnaponként.

2015. március 18. 12:47

A törvényi változások miatt ezentúl szombaton jelenik meg a Vasárnapi Hírek – áll a szerkesztőség közleményében, amelyet szerdán juttattak el az MTI-hez. Azt írják: jelentősen felbolygatta a hétvégi lappiacot a vasárnapi boltbezárásokat elrendelő törvény, hiszen az értékesített lapok több mint felét a hipermarketekben vásárolták az olvasók. 

A tájékoztatás szerint a hétvége mindkét napján kapható lesz a Geomédia Zrt. által kiadott lap, amely a szombati megjelenés ellenére is megtartja három évtizede bevezetett nevét. „Eddig nem volt rá lehetőség, hogy kiszállítsák az újságot, a szombati megjelenéssel azonban  már a postaládájukból vehetik elő, akik mostantól előfizetnek rá” – tudatta a kiadó.

A Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (Matesz) gyorsjelentése szerint az újságból 2014 utolsó negyedévében átlagosan csaknem 21 500 példány fogyott.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2015. március 19. 21:54
kicsit olyan nagy októberi fílingje támad az embernek. ja, hogy ez náluk nosztalgikus is egyben? ki gondolta volna...
Fahrenheit 451
2015. március 19. 11:30
a CBA jogosulatlan előnyökhöz juttatása a lényeg. a többiek le vannak szarva, beleértve az adófizető dolgozókat is..
Forsz
2015. március 19. 08:34
Na, most már még a címe sem lesz igaz?!
Antigoné
2015. március 19. 08:34
Mit szólnak a vallásos zsidók a Vasárnapi Újságnál - ha vannaka szombati munkához (lapterjesztéshez)? Bitó szerint a zsidó boltosokat akarják megfojtani a vasárnapi zárvatartással.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!