Nacsa Lőrinc Csontos Sandra legyőzésével lett az IKSZ új elnöke

2015. március 21. 19:43

Az IKSZ közlése szerint Nacsa Lőrinc egyértelmű többséggel lett a szervezet elnöke riválisával, Csontos Sandrával szemben. Bejelentette, hogy elindítják a Netet Nekünk! Programot, ami a fiatalok internethez jutását segítené.

2015. március 21. 19:43

Nacsa Lőrincet választotta elnökéül az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) szombati tisztújító közgyűlése Budapesten – áll a szervezet közleményében. Az eddig Hollik István által betöltött posztra ketten pályáztak, a másik elnökjelölt Csontos Sandra volt (vele készült interjúnkat itt olvashatja).

A közlemény szerint Nacsa Lőrincet egyértelmű többséggel választotta elnökévé a KDNP ifjúsági szervezete. Az új vezető tervei szerint következetesen és magabiztosan képviseli majd az ifjúság ügyeit és a keresztény értékeket. Egy megújuló csapatban, új lendülettel készül elvégezni az előtte álló feladatokat – írták.

Az eddig az ifjúsági szervezet egyházügyi munkacsoportját vezető Nacsa Lőrinc a közgyűlésen kiemelte, hogy az a szilárd alap, amit a keresztény és kereszténydemokrata értékek jelentenek, az egész szervezet számára közös. Hozzátette: az idén 15 éves IKSZ-ben továbbra is mindenki számára lesz hely, aki ezt a közös alapot magáénak tudja, hogy mindenki dolgozhasson és kivegye a részét a feladatokból és a sikerből is. Bejelentette azt is, hogy az IKSZ elindítja a Netet Nekünk! Programot, ami a fiatalok internethez és eszközökhöz jutását segítené.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2015. március 22. 10:12
Csontos Sandra csoda, hogy eljutott addig, hogy jelöltethette magát. Szerintem a KDNP a "Sandra" nevet fiúnak vélte. Emlékszünk mi a véleménye a KDNP-nek a nőkről? Lukács Tamás KDNP-s képviselő mit is mondott? - "Már a hajléktalanságról is a nők tehetnek!" Mit mondott arra a felvetésre, hogy több nő vegyen részt a politikában: - "Határozottan állítjuk, hogy a sokszor hangoztatott kvótarendszer semmilyen körülmények között nem hozná meg a kívánt eredményt. Először: volt olyan parlament, ahol meghatározták, hány paraszt, hány munkás, hány nő lehet jelen" A nagy KDNP-s szerint mire képesek a nők! - "De mindaddig, amíg a politikai küzdelmekben (mármint a nők részéről) csak a férfiakkal való vetélkedés – sokszor agresszívabb formájában – jelenik meg, a béketeremtés helyett a viszálykodás, a beleérző képesség helyett a gyűlölködés, az odafigyelés helyett az elkülönülés, a kiegyensúlyozottság helyett a frusztráltság, a feszültség, addig nincsenek meg a minták, a példák, és az új nemzedéknek nincs meg a kedvező választási lehetősége." Meg ugye a komondor a hibás a nőverésnél is. Varga István fideszes mit is mondott?: "Talán az anyáknak vissza kell térni elsősorban a gyereknevelés mellé, és elsősorban azzal kellene foglalkozni, hogy ebben a társadalomban ne egy vagy két gyermek szülessen, hanem három, négy vagy öt gyermek. És akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnénk egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak.” Mondta azt is: „Ha mindenki a két-három vagy négy gyermekét megszüli, és eleget ad a hazának, és mindenki boldog lesz, ezt követően mindenki megvalósíthatja saját magát." Ez kérem a KDNP (egy-két fideszessel kiegészülve) egy álszent, hazug, nagyképű, pöffeszkedő, maradi - nem is folytatom tovább gyülevész banda!
Mohn
2015. március 22. 08:41
MI a lófasz az az IKSZ? Sandra meg nem lesz senator.....
kjkj945
2015. március 22. 08:30
""csandra Tetszik! 17 / 12 Nem tetszik! Köpés"" Csandra viszonylag jelentéktelen isten, akit egyfejű, kétkarú, fehér bőrű fiatal férfiként ábrázolnak; mögötte gyakran a holdkorong látható. Kezében lótuszvirágot és buzogányt tart. Hordozója antilop; vagy ülhet tíz ló vonta harci kocsin.
Nannyó
2015. március 22. 08:00
Sokkal-sokkal szimpatikusabb ez a lány, mint a baloldali kvótanők. Ha mellé állítom Rékakingát, meg feketebarbit, meg a Szabó lányokat, nem is beszélve Ertseykatiról, hát az én "női" érdekeimet inkább ez a kellemes megjelenésű, okos ifjú hölgy képviselje. Már ha létezik egyáltalán olyan, hogy "női érdek".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!